.PaVLo. Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 (edytowane) Dobrze wygląda leoś. Jakbys jeszcze przyłapał gdzieś przedni zderzak z TopSporta byłoby miodnie Nie chcę aby znów na drodze jeździła kolejna TS/Cupra, ma być troszkę inny niż zwykły Przy tych cenach jakie wołają za zderzaki TS/cupra kompletne, czyli z poszerzeniami, elementami mocującymi i kratkami to gra chyba nie warta świeczki. Lepiej żeby auto się odpychało a wyglądało niepozornie niż żeby wyszedł kolejny TS co nie jedzie. Dokładnie, obecnie mam 193KM i 420Nm więc jest się czym odepchać Edytowane 24 Października 2013 przez .PaVLo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 To ja już nie ogarniam. Masz ARLa ze zwykłymi zderzakami? To takie coś w ogóle było? Chyba, że swapa robiłeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 (edytowane) To jest fabryczny model ARL-a, takie też wychodziły, zresztą odmian wyposażenia było sporo w zwykłej budzie. Zależało mi na tym, aby był to taki cichy killer dlatego nie chciałem wrzucać zderzaków i pokazać, że mam co najmniej ASZ-ta czyli coś szybkiego. Z progami się zastanawiałem ale natrafiła się super okazja i kupiłem, poleżały trochę a w między czasie gromadziłem części do ich montażu i powiem szczerze, że nie żałuję kasy jaką w to zainwestowałem, bo auto robi wrażenie, ale nadal wygląda jak jakaś 90 czy 110 . Edytowane 24 Października 2013 przez .PaVLo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Odważny jesteś, ze przyznajesz na tym forum, że masz dizla. Jak by co utrzymuj, ze już dawno skończyłeś 30 lat bo to jest odgórnie przyjęty przez znawców próg wiekowy posiadaczy dizli ;) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 "Sadzomiot" pogromca kuchenek gazowych ... a tak na serio to lubię ten silnik, mimo nieco głośniejszej pracy niż benzyna nie jest taki zły i jeździ mi się nim bardzo przyjemnie zarówno w mieście jak i w trasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2013 Jak by co utrzymuj, ze już dawno skończyłeś 30 lat bo to jest odgórnie przyjęty przez znawców próg wiekowy posiadaczy dizli Dobry pies. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 Bardzo ładne autko w fajnym kolorze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 (edytowane) Nie ma czerwonego paska, nie ma dizla jonas będzie zawiedziony z braku tematu do komentowania.... a zapomniałem zawsze sie poratuje tekstem ze skodą Na powaznie to wersja coupe imo zdecydowanie ładniejsza ale za S'ke zawsze plusik Edytowane 30 Października 2013 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 Coupe zdecydowanie imo bardziej dresiarska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 (edytowane) S5 dresiarskie? Polemizował bym to nie E46 w "empakiecie indywidułal", póki co Ska za droga na dresiarzy chyba, ze jacyś nowi ruscy Edytowane 30 Października 2013 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 Ten czerwony Fiat w tle ostatniego zdjęcia zdecydowanie ładniejszy. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 S5 mi się marzy od czasu jak weszła do sprzedaży. Tylko mi się marzyła Coupe z V8 ;) Sportback nie robią z wolnossącym V8? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2013 Chyba nie. Coupe te nowe też już są na V6 + kompresor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2013 Moje obecne autko Fiat Bravo II 2.0 Multijet :] 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moe Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2013 poca to ferrari na 3 zdjeciu tez twoje? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2013 Kiedyś sobie kupię takie bravo, pewnie wcześniej niż alfę 159 :) fajne autko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 (edytowane) Coupe zdecydowanie imo bardziej dresiarska A mi sie duzo bardziej podoba. Znajomy kupil ostatnio coupe w bialym lakierze. Wyglada mega.Oczywiscie Twoja tez bardzo ladna, jak wszystkie nowsze Audi.Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4 Edytowane 2 Listopada 2013 przez kretfr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReaspowN Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 (edytowane) Padlinka dostała nowe Uniroyale na zimę. Z tej okazji kilka słitfotek Edytowane 22 Września 2016 przez ReaspowN 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 Bo każdy dorasta do diesla! :E (Nie, nie skończyłem 30 lat, a w zasadzie daleko mi do nich) Suche dane: 2005r (przejściówka), 160tys km przelotu, fiatowskie 1.9 150km, poza solar-dachem, skórą i grzaniem foteli... no i elektrycznych... szyb z tyłu: komplet wyposażenia z fabryczną navi, park-tronikiem przód/tył czy bi-ksenonem skrętnym z doświetlaniem zakrętów; I tak, przedni zderzak jest do lepienia - i nie, nie zmienię go na serię, jest w DE warty tyle co jeszcze stojąca na placu Civic :E W PL też już ciekawe propozycje były (podobno to jaki szpeszjal rare Irmscher... nie wiem nie znam się); Z fruktów jak widać dostałem przedni płat z czołgu, progi z pojazdu bojowego, dyfuzor tył z amfibii i podwójne działko kaliber 102mm (Remus, Panie!) Żeby łatwiej było się schować to leży bliżej ziemi o jakieś 50/40mm (przód/tył); A żeby sztywna była furka... pręt pod maską - podobno rozpórka... nie wiem czy rozpiera czy bardziej zapiera (się) udając że działa... Tylne szyby przyciemniane - ot jeżeli ktoś chciałby poczuć się ważny (srlsy, w Oplu?) Ogółem dzika wizja Helmuta, który stwierdził że ulepi coś z nudnego Opla (przednie lampy to seria, żaden ebay-tjun); Inne plusy tego dojcz-dizajnu? Nie jestem uważany na drodze za kolejny wóz patrolowy... choć teraz i tak VC wychodzą z mody... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2013 Fajny opelek, szkoda że nie 3.2 V6 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2013 (edytowane) Taki tam lanos made in Japan. Rok 2011, przelot 15kkm. sAWD. Edytowane 13 Grudnia 2013 przez ʞoʌɐls 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2013 Za lexusy zawsze plusik! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkaradnik Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) Staruszek. :) I bonus, co prawda niezbyt często nim jeżdżę ale kto zgadnie co to za samochód? :> Raczej proste przez zegar z lewej. Edytowane 25 Marca 2014 przez Szkaradnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 Lexus RX 450H 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkaradnik Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 True, szybko poszło. :) Skąd wiedziałeś? Tzn zegar charakterystyczny ale trzeba mniej więcej wiedzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 Miałem okazję kiedyś w nim siedzieć, a że charakterystyczny obrotomierz (jak w ciężarówce) to zapadło w pamięć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkaradnik Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 Nie wiem jaki jest w ciężarówkach ale ten jest dziwny. :) O ile po mieście nie przeszkadza o tyle na autostradzie kilka razy przyłapałem się że chciałem sprawdzić ile obrotów a tu zonk.. Power. Super samochód w zasadzie bez wad. Gorzej z Mercedesem z tego samego posta. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2014 True, szybko poszło. :) Skąd wiedziałeś? Tzn zegar charakterystyczny ale trzeba mniej więcej wiedzieć. Banalne, wszystkie Lexusy jest bardzo prosto rozpoznać po zegarach, bo mają swoją typową charakterystykę. Mi strasznie się podoba sposób startowania zegarów IS'a 250 2008-2012 : Szkoda, że już to porzucili (chociaż nie siedziałem w LFA, to nie wiem ;) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkaradnik Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2014 (edytowane) Jechałem nim, zastępczy na parę dni zamiast Rh właśnie. Nie dość że super wygląda i super się prowadzi to jeszcze ten genialny sposób startu. <3 Chciałbym taki sobie kupić za jakiś czas, a mówisz że w nowym z tego zrezygnowali? Tylko cholera dosyć niewygodny na polskie drogi no i tani nie jest. ;/ Edytowane 26 Marca 2014 przez Szkaradnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...