Aurora001 Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2015 Odnosnie roznic w przepisach w hiszpanii, masz grupe "N322" na FB... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrupnikPL Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2015 Odnosnie roznic w przepisach w hiszpanii, masz grupe "N322" na FB... Nie mam pojęcia co to za grupa i nawet nie mogę jej znaleźć, ale w sumie mnie to nie interesuje. Nie zdałem i na <span style='color: red;'>[ciach!]</span> drążyć temat, jedynie mogę pójść jeszcze raz :P A o przepisach napisałem bo ktoś wcześniej tam wspomniał :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) Pomylka... N332 na Facie. Jedyne co lubie w Hiszpanskim kodeksie to to, ze mozna jezdzic bosa lub w klapkach ;) Legalnie. Edytowane 28 Lipca 2015 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2015 jazda boso jest bardzo niewygodna, próbowałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2015 jazda boso jest bardzo niewygodna, próbowałem :) Znam kierowców zawodowych którzy jeżdżą boso. Nawet w butach nie wchodzą do kabiny ciągnika śiodłowego, tylko na schodkach zostawiają :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2015 Jedyne co lubie w Hiszpanskim kodeksie to to, ze mozna jezdzic bosa lub w klapkach ;) Legalnie. A gdzieś nie wolno? Ja też lubię jeździć boso, oczywiście jak już się przyzwyczaję do łaskotania. Oczywiście nie lubie tego aż tak, aby ściągać buty, ale jak jestem w klapkach to ściągam klapki i jadę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2015 W wielu krajach jest to zabronione i dokladnie opisane w kodeksie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2015 W wielu krajach jest to zabronione i dokladnie opisane w kodeksie. Kwestia tego w których krajach egzaminuje się ze znajomości kodeksu ( który w większym bądź mniejszym stopniu jest aktywny w poruszaniu się po drogach ). Bo zdając prawko 13~14 lat temu ograniczałem się do klucza pytań na teorii + dużo godzin poza placem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2015 A walnę obecne fotki Civic...Auto awaryjne w rodzinie, 1. moje auto w ogóle... żal sprzedawać, używane jako zapas... Naprawy blacharskie home-made -> auto oberwało dostawczakiem, jeździło z błotnikiem w samym podkładzie... Tutaj fotki z wakacji - auto dzielnie pokonało 3200km przez 7 krajów Europy w intensywne ale pełne śmiechu 7 dni... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2015 fajnie ten błotnik wygląda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Felgi pomalowałbym na złoty kolor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2015 fajnie ten błotnik wygląda A co w nim fajnego?Nie rozumiem tej dziwnej mody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Geneza błotnika:Autem otarłem się o dostawczaka, błotnik wymiana na nowy zamiennik w samym podkładzie.Przed wyjazdem na wakacje uznałem że błotnik szary i nudny to za 30zł go "naprawiłem"Nie - nie jestem zwolennikiem takich kolaży na aucie, na jakimkolwiek elemencie. Jeszcze parę opadów deszczu to i tak to samo zejdzie - mimo zabezpieczenia bezbarwnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2015 A co w nim fajnego?Nie rozumiem tej dziwnej mody. ten kolaż kojarzy mi się z BMW Art Cars :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jonas Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zespół nazywa się Melassa, powstał dziś rano. Czarna żaba kupiona by czekać na parkingu pod lotniskiem, rocznik 2005, silnik 1.8 143 KM, oczywiście benzyna. Niemiec płakał i te klimaty. Zegary startują z godziny 6 jakby to był prawdziwy sportowy samochód. Nikczemna ilość miejsca z tyłu też może zmylić niejednego. Pokażemy im drzwi bez ramek. Dziwki kochają drzwi bez ramek. Samochód wygląda na szybszy niż jest, zawieszenie umiarkowanie twarde, głośność w środku przy 140 km/h dużo większa niż w Grand Vitarze, ale kręci się ochoczo właściwie do odcięcia i nie marudzi. Przejechałem dopiero jakieś 200 km, więc trudno coś powiedzieć na temat awaryjności lub spalania. Parę rzeczy wymaga doprowadzenia do względnego porządku (zapłakany szkop woził z tyłu psa o zwichrowanej psychice i to niestety widać oraz czuć - tapicerka foteli nadaje się do prania w trybie natychmiastowym). Nie wybierałem koloru, tylko stan techniczny, a ten jest więcej niż zadowalający jak na model upalany bez litości przez ledwo odrosłych od ziemi kretynów. 18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Mam samych mistrzow fotografi wsrod rodziny i znajomych ... Tutaj troche fotek dlugo przed restauracja... Takze bylo troche gorzej jak na fotkach, w sumie najbardziej ucierpiala skora :( Edytowane 16 Sierpnia 2015 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Co to za hebel? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Przod czy tyl? [; Zakladam ze pytasz o tyl. Chlopaki doprowadzaly to do porzadku i nie wiem czy nie poszlo cos z odzysku z 9-5 przypadkiem, ale szczerze to na dziej dzisiejszy nie wiem, bo tylni jest mocno problematyczny. Byc moze wyglada jak non-stock po piaskowaniu i malowaniu. Sszkoda ze zaciski od Boxstera tak ciezko dostac bo sa to jedyne ze stockowych plug & play na tyl do 9000. . Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Jak co, odpowiedzi konkursowe, ból [gluteus maximus], udawanie braku [gluteus maximus] na forum cebulowym, nie chce mi się sprzątać ;) F5, przenoszę co trzeba tam gdzie trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Dodalem do poprzedniego posta troche fotek przed restauracja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2015 po civicu MB6 kupiłem se accorda CG8. powoli dłubany, żeby nie za bardzo różnić się od wersji TypeR. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2015 DaRoN większe kółko, delikatnie w dol pomalowac zderzak i będzie ok ;) N5 + Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2015 nizej raczej juz nie bede schodził, jeżdżę często drogami, że i tak już z duszą na ramieniu. pierwszą mam zaraz po wyjeździe z pitstopu. fela jest 17 i do tego auta jest git. zależało mi, żeby była maksymalnie lekka. ta waży chyba coś koło 7,5kg za sztukę. dobra wentylacja jest na torze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2015 Moja smoczyca bulgot V6 bezcenny ;] 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2015 ogień i dym niszczą system :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2015 smoczyca lubi sie wysoko kręcić ;-) 350 tysi na blacie a lata na syntetyku 5w40 i robi duzo mocniejsze auta ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 po civicu MB6 kupiłem se accorda CG8. powoli dłubany, żeby nie za bardzo różnić się od wersji TypeR. Piękny polifcik. Ile i czym obniżałeś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw1ssst Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 Moja smoczyca bulgot V6 bezcenny ;] 2.4 , 2.6 czy 2.8? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 2,4 APS ... ośka i manual ... trochę brakuje mocy juz ale silnik ma nakulane juz 360 tysi i działa idealnie wiec luz jak sie wysypie to wrzuci się albo 2,8 albo 2,7 biturbo .. albo 4,2 zobaczymy ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 @Pietia(lania)Gdzie zakupiłeś taką fajną gałkę ?:D Robią w wersji 6cio biegowej ?:> Przydałby mi się taki prezencik dla magdaleny ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...