Pietia(lania) Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 (edytowane) http://www.galki.pl/ zrobią dowolny ;-) szwagier do astry F tez taka dostał ;] jak chcesz to cyknę foty jak będę u niego :] Edytowane 3 Grudnia 2015 przez Pietia(lania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 http://www.galki.pl/ zrobią dowolną ;-) Taniej niż na odlotach, hmm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 (edytowane) Nie no bajer :D Transformers :D mam dużo czasu w pracy to zaraz obczaję ich ofertę ;) Edytowane 3 Grudnia 2015 przez Makduf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw1ssst Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 Z tym 4.2 bym tak nie szalał, nawet 2.7tt nie będzie w tym jechało przez przedni napęd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 eee zobaczymy ;-) albo sie kupi s4 ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KAX_ Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Tym razem bez trolowania :D Jako, że makaron sprzedał się nadspodziewanie szybko, a na łotomoto była strasz posucha krąg poszukiwanego auta hatch/coupe na codzienne dojazdy do roboty poszerzyłem do "aż" czterech modeli. Czyli: Merc CLK W209 - znalezienie zdrowego CLK z przebiegiem bez 3tójki z przodu za rozsądne pieniądze graniczyło z cudem, a przebiegi ponad 300tys km osobiście w coupe mercedesa mnie przerażały. Alfa Romeo Brera - nie można było znaleźć Mietka? To poszukamy Alfy której wyprodukowali tylko 21 tys sztuk na pewno będzie łatwiej :lol: Renault Laguna Coupe - To jak nie te wyżej to może francuza? Wszakże wygląda jak aston martin dla biedaków wiec dlaczego nie? Dlaczego? Ano dlatego, ze ma <span style='color: red;'>[ciach!]</span>iane zawieszenie, układ kierowniczy i wykonane jest jak każdy francuz. Ford Focus ST - to może jakiś hotchatch? Silniki 2.5T zajebiste, prowadzenie, zawieszenie ukalad kierowniczy również niby ideał, a jednak wyposażenie i wnętrze tego auta to jakieś nieporozumienia jak za tę kasę. Milowy krok wstecz bym zrobił w porównaniu z wykonaniem i wyposażeniem w 147. Niestety jak się do czego przyzwyczaisz to później trudno z tego zrezygnować. Po przejechanym ponad 1000km po naszym pięknym kraju i oglądnięciu kilku trupów wreszcie udało się znaleźć egzemplarz, z którego już nie chciałem wysiąść :D Chyba nikogo nie zdziwi, że kupiłem auto zaprojektowane przez Giugiaro, produkowane przez Pininfarine, sprzedawane przez Fiata pod logiem Alfy Romeo... czyli krótko mówiąc zamieniłem czarna Alfe w dizlu na czarną alfę w dizlu :D Przed rozwinięciem fotek proponuje wczuć się we włoski klimat :D Aura nie pozwala na własną sesje więc fotki z ogłoszenia wrzucam. Alfa Romeo Brera na mazut 2.4 JTDM 20V 200KM/400NM. Jak pogoda sie poprawi cykne kilka fotek. 14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Jak już w klimatach włoskich:Nowy nabytek Mamy, jak znudzi mi się moja VectraC to podbieram.Przesiadka ze Stilo 3D 1.9 JTD 8V 115KM 2003r: Na:Grande Punto 3D Sport 1.4 T-Jet 120KM, wyprodukowane 13.01.2009r, przebieg 123tys km i rośnie (od rejestracji 9go lutego nabite prawie 5tys km); Hamownia wykazała bonusowe 12KM (132KM) i bonusowe 20NM (220NM); Sport więc dokładki, lotka, pełniejsze fotele, przejściówka więc zegary z EVO; Do tego fabryczny panoramiczny szyberdach SkyDome czy Fiat Blue&Me + seryjne nagłośnienie Fiat HiFi; Poza eksploatacją od zakupu - na życzenie Mamy: - wkładka filtra powietrza pianka/gąbka Pipercross- wpadły lepy na maskę/dach/klapę w formie pasów zieleń + czerwień na boku - wpadły dymione/czarne lampy tył zamiast ori czerwonych (Koła na zimę na fotce z tostera); A na dniach wpadają sprężyny H&R -35mm -> w Stilo Mama jeździła na Eibach ProKit sprężynach i GP jest dla niej za wysokie i za miękkie; 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 krótko mówiąc zamieniłem czarna Alfe w dizlu na czarną alfę w dizlu :D No to trzeba teraz trochę pomodzić: http://www.3dtuning.com/en-US/tuning/alfa.romeo/brera/3.door-2005 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Dla odmiany teraz coś z Francji :> 3-cie z kolei auto (ale pierwsza nówka), przesiadka z foki mk1, która została w rodzinie. Kupione na końcówce wyprzedaży rocznika, dodatkowy upust za rozpoczętą gwarancję.Dwa zdjęcia z salonu, reszta jakiś miesiąc po rejestracji, blach nie zasłaniam bo i tak auto widać z daleka a i niewiele egzemplarzy w tym kolorze jeździ. Krótkie info: - serducho - "mocarne" r3 1.2 82km - dwustrefowa klima - podłokietnik - skórzana kiera (podobno...) - tempomat - dużo miejsca pod maską, łatwy dostęp praktycznie do wszystkiego. Średnie spalanie na 95-tce - ~6.6l (po 2k km), w fazie testów verva, podobno po ~5k km się stabilizuje. Dziwnym zbiegiem okoliczności, gwara zaczęła się w dzień moich urodzin :lol2: Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez Ademu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Designem wnętrza ( nie mówię, że jakością materiałów i spasowaniem) to mi się podoba bardziej niż nie jedno auto o parę segmentów wyżej od Niemców czy Japońców za znacznie większe pieniądze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 W środku plastic fantastic, co tu ukrywać, mimo to, widać, że ktoś to nieźle przemyślał. A poprzez moje gabaryty nie mam wielkich wymagań co do miejsca w środku. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Ta kierownica wielkoscia przypomina mi mojego Logitecha :P I tego jeszcze nie grali zeby moj blok byl na zdjeciach z forum :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Krótkie info:- serducho - "mocarne" r3 1.2 82km Jak to na prawdę jest z tymi 3-cylindrowcami, pod wzgl. kultury pracy, w porównaniu do 4 cylindrowych o podobnej pojemności? Słychać różnicę w "równości" pracy? Czuć w drganiach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Użytkowałem przez 2tygodnie Puga 301 z tym 1.2 3cyl (chyba też już po apdejcie mocy na 82km);Wibracji praktycznie brak (jałowy / przyśpieszanie), nabierał obrotów w sumie jak 4cyl...Choć miał swój charakterystyczny wydźwięk... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) U mnie bez zmian, czarna mamba dalej służy :) stuknęło jej caaałe 45tyś km. Wiem, śruby z tyłu w kole (barany pogubiły jak przekładały koła... Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez sanoj 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Jak to na prawdę jest z tymi 3-cylindrowcami, pod wzgl. kultury pracy, w porównaniu do 4 cylindrowych o podobnej pojemności? Słychać różnicę w "równości" pracy? Czuć w drganiach?Jak jesteś głuchy to nie ma problemu. Jeszcze wchodzą zatyczki do uszu w grę. Sam dla żony chciałem ten silnik (w Nissanie to chyba to samo) i odpuściłem właśnie przez kulturę pracy. Auto to Note z tym 1.2. Chociaż to od auta chyba zależy, bo jak jeździłem 108'ką to nie dawał się za bardzo we znaki, chociaż tam był litrowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) Jak to na prawdę jest z tymi 3-cylindrowcami, pod wzgl. kultury pracy, w porównaniu do 4 cylindrowych o podobnej pojemności? Słychać różnicę w "równości" pracy? Czuć w drganiach? Ogólnie jest ok. Poprzednio jeżdziłem dieslem (4 lata) więc ciężko mi to porównać, jedynie czasem wróci stare przyzwyczajenie. Na luzie jest cicho i równo, drgań nie ma, po przekroczeniu 3k rpm zaczyna być słychać silnik, powyżej 4k to już głośnawo. Ogólnie nie ma tragedii, w foce miałem głośniej. :> Uciekło mi - ładnie się zbiera na niskich biegach, ale do setki to już ma 12,2 sek, jesli dobrze pamiętam. Edytowane 21 Kwietnia 2016 przez Ademu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2016 A na dniach wpadają sprężyny H&R -35mm -> w Stilo Mama jeździła na Eibach ProKit sprężynach i GP jest dla niej za wysokie i za miękkie; z kolei na H&R mamie będą lecieć plomby, miałem H&R w subaru, wywaliłem to po tygodniu, jak ping pong. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Polecam cały KIT Vogtlanda. Do punciaka kupisz za jakieś 1,5K zł przelatałem na tym 5 lat w Alfie dobry kompromis między prowadzeniem, a komfortem. Kupił bym do Brery ale nie mają w ofercie całego zestawu tylko same sprężyny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KAX_ Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Pogoda sie poprawiła wiec kozi wór poszedł w ruch i z godnie z obietnica porcja fotek do fap folderu :D 10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2016 http://prnt.sc/ct71i7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2016 Widzę kolega z hakp. Pozdrawiam :) Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2016 Można fapać, najszypsze z moich aut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2016 A tak na serio to E36 fajne auto do zabawy. Jaki motor? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2016 1.8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2016 1.8 ALE bez LPG dla biedaków? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2016 jeszcze raz ja ;) zabawa z dzisiaj http://pokazywarka.pl/os8nar/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2016 ALE bez LPG dla biedaków? To nie wiesz, że lpg jest dla cebulaków a nie biedaków? jeszcze raz ja ;) zabawa z dzisiaj http://pokazywarka.pl/os8nar/ Wow, jeszcze nie przedzewiała? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2016 ALE bez LPG dla biedaków? Bez, ale za to ma GT2871, hydrauliczny ręczny, powiększony skręt i parę innych bajerów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 Pozbyłem się premiumu i zastąpiłem go czymś bardziej niezawodnym (mam taką nadzieję ) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...