Imperator Kret Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ktoś w fabryce się pomylił i zamontował kierownicę po złej stronie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 Fajny Golf czy tam Polo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 A chociaż wersja wyposażenia Premium? Jaki potwór siedzi pod maską? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 Nic się nie znacie, przecież Hyundai to takie premium względem Kia, tak pan w salonie powiedział. Wnętrze w innym kolorze niż czarny <3 ;* ;* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 Przecież jest Premium jak byk - http://www.carbuyer.co.uk/reviews/hyundai/i20/hatchback/12-84ps-premium-se_7400499/review Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 Wnętrze w innym kolorze niż czarny <3 ;* ;* Fajne do chwili, jak słońce dowali w deskę i zacznie się eska w szybie odbijać. Mamy takie cudo. Na szczęście na Wyspie to oni słońce znają z wikipedii. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 A chociaż wersja wyposażenia Premium? Jaki potwór siedzi pod maską?Już jeden premium miałem i nie dziękuję postoje. Zwykła wersja SE, premium można poznać po LEDach do jazdy dziennej. Potwór? Hehe 1.2 84KM. Myślałem również nad 1.4 ale sześciobiegowa skrzynia mnie odstraszyła i podatek wyższy również zniechęcił, więc zbyt dużego wyboru nie było. Teraz to już w ogóle można tylko wersję 70kucy dostać. Klaus plusik za tekst o słońcu hahaha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zakochany Graham Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2017 Kupilem QQ 09. Pierwsza rejestracja grudzien 2009. Jak z salonu. <span style='color: red;'>[ciach!]</span>a nie myslalem ze tak mozna dbac o auto. wyjechane 112000. ostatni rok stalo niejezdzone. To jest moja skrzynia biegow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2017 Po powodzi, suszyli przez rok i wystawili nowy środek. I tak zgnije. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zakochany Graham Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2017 O nie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2017 Pochwale sie i ja. W koncu :) Opis w spoilerze. Dlugi i nudny :P Mialo byc e46 w benzynie r6, najchetniej coupe i po lifcie. Prawie sie zgadza bo silnik nie taki ale jak narazie jest ok. Auto od dwoch lat w kraju, przyjechalo z Niemiec. Po szukaniu auta na poludniu doszedlem do wniosku, ze malopolska jest sto lat za murzynami bo nie ma tu fajnych aut do kupienia. No i po auto pojechalem na drugi koniec kraju, na cale szczescie udalo sie wrocic nie z pustymi rekami. Bmka jest z listopada 2005r, silnik 2.0 turboklekot. Do mojego pyrkania jest wystarczajacy (wazne ze skrzynia 6 - jedno z kryteriow). Rdzy nie ma, lakier w ladnym stanie, jezdzi prosto i czterech sladow nie robi. Na liczniku ma niecale 260tys, zaryzykuje i powiem ze wyglada wiarygodnie chociazby przez stan skor i czesciach ktore wyjalem jak dlubalem przy niej w garazu pare dni po zakupie. Udalo sie kupic za dobre pieniadze a wliczajac do tego pakiet startowy i tak jest dobrze, odpada mi koszt robocizny bo dzialam w temacie sam. Co do wymian po zakupie: -komplet swiec zarowych bo dwie nie grzaly -wywalenie klapek z kolektora i wstawienie zaslepek -nowy filtr powietrza -nowe termostaty -poduszki pod skrzynia i silnikiem -regeneracja sterownika od turbo -czyszczenie egr przy okazji zdjetego kolektora -olej w skrzyni Ravenol 75w80 -olej w dyfrze Castrol 75w90 Niby sporo a przy moich znizkach i robocie samemu koszty na dobrym poziomie. Co do rzeczy do zrobienia: -zostal mi olej do wymiany + plukanka tylko nie wiem jaki wlac :hmm: -musze kupic felgi na lato a te pojda na zime, zeby nie szukac narazie kosztow na tych pojezdze przez lato a na zime sie cos poszuka -pomalowac te felgi ktore sa na aucie jakims plastidipem zeby do zimy dojezdzic, tylko jaki kolor :hmm: -po wymianie opon na letnie jade na geometrie bo kierownica troche krzywo jest i drazni mnie to, poza tym jezdzi ok -naprawic elektrycznie sterowane ledzwie -obowiazkowo chip jak sie troche pojezdzi i bedzie sie dobrze sprawowac -delikatnie przyciemnic szyby -moze jakies radio 2 din ew. cos podzialac z jakims subwooferem do tego co jest Planow jako takich nie ma, reszta wyjdzie w praniu. Byle sie tylko nie psulo i dawalo fun. Poprzedni wlasciciel robil zawieszenie i kolo pasowe, reszta jak to przy klekocie loteria. Natomiast co do wyposazenia osobiscie po fotelach Recaro z Golfa, brakuje mi tylko sportowych foteli z wysuwanymi poddupkami. No i jak juz sie mam czepiac to mpakietu, -standardowa elektryka typu szyby -skladane lusterka -dsc -czujnik cisnienia w oponach -podgrzewane fotele -bixenon skretny -tempomat -czujnik zmierzchu -czujnik deszczu -czujnik parkowania -skora -elektryczna regulacja ledzwi -2 podlokietniki -klima -pakiet swiatlo -zmieniarka 6cd + mp3 -fabrycznie nizsze zawieszenie To tyle, dziekuje za uwage :) 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2017 Skarbonka na ropę. Jonas Ci da popalić. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2017 Ale czemu miałby mnie obchodzić jego portfel? Nie chciał żaby, kupił prosiaka na gnój to niech się teraz bawi. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2017 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2017 No coz, kult japonskich benzyn o charekterze pracy kosiarki do trawy nie kazdemu odpowiada :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2017 +1 za kaseciaka w aucie z 2005 roku :lol: 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2017 No ktos sie nie popisal. Poza tym ze wyglada beznadziejnie to tego nie zmieniam bo mam zmieniarke mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2017 Też dałem lajka za kaseciak i polift, miałem z 2004 i rzecz jasna też kaseciak. No coz, kult japonskich benzyn o charekterze pracy kosiarki do trawy nie kazdemu odpowiada :> 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MaciekCi Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 A więc posłałem Lancera do żyda, znaczy akurat lekarza, po 7 latach dobrej służby poszedł za 30k... 140kkm fajnie się jeździło, bardzo byłem zadowolony, no ale, Lancer Lancerem a tu odebrana nowość: Beats audio, adaptacyjny tempomat, asystent linii i inne <span style='color: red;'>[ciach!]</span>ły dają radę, 485KM do turlania się po mieście starczy. No. 16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zanim dam lajka muszę się upewnić - kaseciak jest? 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 jest pompa, jest faza, jest czad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Korpo wysłało Cię do USA? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Idealnie pasuje do miejsca pod tabliczką "Small car only" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Pomaluj odważniki na felgach na czarno, bo trochę psuje to efekt ;) ... albo zmień je na czarne (sam mam takie). Poza tym jest świetny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 I oczywiście musiałeś cytować z obrazkami? 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 A więc posłałem Lancera do żyda, znaczy akurat lekarza, po 7 latach dobrej służby poszedł za 30k... 140kkm fajnie się jeździło, bardzo byłem zadowolony, no ale, Lancer Lancerem a tu odebrana nowość: Beats audio, adaptacyjny tempomat, asystent linii i inne [ciach!]ły dają radę, 485KM do turlania się po mieście starczy. No. To, żeś zając dojebał... Happy drive...i szerokości życzę wraz z rozsądkiem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) Kiedy pierwszy filmik na YouTube z dźwiękiem wydechu i palenia gumy? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) +1 ale tylko za włoskie hamulce i opony ;) aaa i nie jeździj za szybko bo chłopaki na testowym pisali, ze te włoskie opony to badziew, a na testowym sami szpece ;) Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez KAX_ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 dsZanim dam lajka muszę się upewnić - kaseciak jest? Nie ma!!!! Skandal :( jakieś go..no w postaci Apple CarPlay i AndroidAuto... a fe, android w samochodzie... nawet na CD nie ma... . Korpo wysłało Cię do USA? ;) Si, już kilka miesięcy tu siedzę i zostanę na zawsze. :) Idealnie pasuje do miejsca pod tabliczką "Small car only" :D Dopiero po sesji to zobaczyłem. ;) Pomaluj odważniki na felgach na czarno, bo trochę psuje to efekt ;) ... albo zmień je na czarne (sam mam takie). Poza tym jest świetny. Ooo, nie zauważyłem, racja, przemaluję zapewne. Dzięki! Kiedy pierwszy filmik na YouTube z dźwiękiem wydechu i palenia gumy? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Samo się upala, filmik niżej, ale z czego innego. ;) +1 ale tylko za włoskie hamulce i opony ;) aaa i nie jeździj za szybko bo chłopaki na testowym pisali, ze te włoskie opony to badziew, a na testowym sami szpece ;) .Akurat widziałem w Internecie że ten Dodge to hybryda, i to prawda... Remote Start. Może być też z Kałdroida, ale nie wiem czy włączyć tą funkcję. https://www.dropbox.com/s/bb6v96peb6re5md/MOV_2049.mp4?dl=0 Jak go dotrę to wybiorę się na Circut of The America. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Dodż - najszybciej przyśpieszający samochód na świecie 2,3 sekund do setki: http://autokult.pl/29557,dodge-challenger-srt-demon-najszybszy-produkcyjny-samochod-swiata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...