Klaus Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2014 Jak co, odpowiedzi konkursowe, ból [gluteus maximus], udawanie braku [gluteus maximus] na forum cebulowym, nie chce mi się sprzątać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optiqee Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2014 Dystanse założone więcej fotek -> https://www.flickr.com/photos/psujek/14065554896/in/photostream/ Ślicznie. Jaka to felga? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejv667 Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 Najlepsze combo życia: Opel z dieslem Fiata! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 Też Opel i też z fiatem pod maską 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) U mnie w tym roku zaszło kilka zmian, w zawieszenie trafiły grubsze stabilizatory i rozpórka kielichów, te oplopodobne 18'' zastąpiłem oryginalnymi 17'' z WRX, jak prawdziwy wieśniak przyciemniłem sobie szybki z tyłu, w środku też kilka zmian, zydle zastąpiły "kubełki" z WRX, seryjne audio zostało zastąpione jednostką alpine, głośniki zostały zmienione na coś sensowniejszego a drzwi wytłumione :) gejluki zostają ;) Edytowane 17 Grudnia 2014 przez SEKS_DESTRUKTOR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2014 gejluki zostają ;) Smutek. Po znajomości nie dostaniesz -1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2014 sry Dżejms, to jedyny (prócz dziury na masce) element który robi szał na wiosce :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2014 Nope? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2014 Nope? :( Sorry Sławek, ale po tym zdjęciu to nie masz wyjścia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2014 Ale to wersja amerykańska, więc może sobie zostawić. Grand Vitara była w US & A oferowana z większymi silnikami niż 2.4 - 2.7 i 3.2, widlaste szóstki. Cóż z tego, skoro napęd tylko na tył, czyli bez sensu. Łejn hejtuje gejluki bo go nie stać, proste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2015 Set letni założony dzisiaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Dystanse założone więcej fotek -> https://www.flickr.com/photos/psujek/14065554896/in/photostream/ Śliczności. Mój ulubiony bolid z NFSów. A to moje wozidełko, też fajne dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzech1991 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Śliczny ten Lanos, czemu mój tak nie wygląda... Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Rocznik 2010, nieźle wyposażony, tylko silnik słaby, bo 1.6HDI. Za mało jak na taką budę. Poza tym auto wygodne i komfortowe, a wbrew obiegowej opinii o francuzach, to bezawaryjne i tanie w obsłudze w porównaniu do innych z tego segmentu. Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez kojeczny 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Ładne, ładne. To ile tam koni bryka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 110 km only. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 No to tak, +30 i byłoby w sam raz. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) 100-konny, zagazowany wołek roboczy codziennie wożący mnie bezawaryjnie do pracy. Stan igła. no i terkoczący Foczek 136 kucy tuż po zakupie... zdjęcia niestety Nokia 6280.. Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez NostradamuSek 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2015 Hound, ready to roll out.Niedawno przesiadłem się z fiata ulysse do:Na razie seria 2.8crd z automatem. Potem się zobaczy, 2" w górę itd 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2015 Na razie seria 2.8crd z automatem. Ile takie coś spala paliwa? (powiedzmy na jakiejś minimum kilkudziesięcio-kilometrowej trasie, lekko mieszanej, ale bez korków) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2015 będzie 10 oleju napędowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Znienawidzony i wysmiewany przez wielu Golf IV 1.8T 150KM w wersji wyposazenia GTI. Auto prezentuje sie jak widac na zdjeciu, zalozone kompletne zawieszenie -40/-40. W lutym przyjechal z wloch. Trafil sie bardzo zadbany egzemplarz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 No ale te boczne przednie szyby to chyba zbyt ciemne. Pierwsza lepsza kontrola i będziesz zrywał paznokciami:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Trzeba to brac pod uwage dlatego nozyk jest w pogotowiu w razie niechcianego W :wink2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Nie rozumiem, jak możesz z tym jeździć. Miałem dużo jaśniejsze w E30 i zerwałem, bo g*** było wieczorami widać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 W porzadku sie jezdzi. Moze jakas kiepska folie miales co ciemnila jeszcze od srodka :grin: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2015 Folie czy nie. Jeździłem paroma Golfami 4 i to auto jest beznadziejne. Gumowe zawieszenie, zero czucia na kierownicy. Już Corsa prowadzi się lepiej i daje lepszy feedback na kierownicy. Golf 4 jest u mnie definicją auta z zawieszeniem dającym wrażenie "jazdy po budyniu". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2015 To chyba w życiu nie jechałeś niczym powyżej segmentu C. Dla mnie Golf 4 jest za sztywny. Przejedź się E34, Sonatą czy starszym Mercem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2015 Już Corsa prowadzi się lepiej i daje lepszy feedback na kierownicy. Golf 4 jest u mnie definicją auta z zawieszeniem dającym wrażenie "jazdy po budyniu". Porównywanie aut różniących się kilkanaście lat generacją, wiekiem, kilkaset kkm przebiegu? Do tego gólfy mocno doinwestowane pewnie w... audio z tubą. Lekko niepoważne. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...