imba18 Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Witam mam dziwny problem otoz podczas instalowania,kopiowania, strasznie mi muli kompa nie moge wejsc w zaden folder i cokolwiek zrobic procek na 100% dzis odpiolem napedy tzn porzyczylem i nie mam ani jednego...niewarzne ... ale intsalowalem gre z dysku i tak mi muli ze az sie poce ...nic nie da sie zrobic :mur: :mur: wie ktos w czym problem ? Dysk to Segate 40Gb reszta to AMD 1800+ i 384 ram...karta 9550... Prosze o pomoc bo juz nie wytrzymuje Psychicznie :angry: :angry: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Zapewne tryb PIO. Sprawdź w biosie: http://bios.i-slownik.pl/integrated_peripherals.php IDE Primary Master PIO/UMDA lub IDE Primary Master Transfer Mode. Poprawne ustawienia to Auto lub UDMA. Z poziomu Windows natomiast: Panel Sterownia->System->Sprzęt->Menedzer urządzeń->Kontrolery dysku. Usuń urządzenia z tej listy. Jeśli jest jedno, to nie ma problemu - usuń je. Jeśli są 3, to jedno z nich będzie miało "primary" w nazwie, drugie "secondary". Ty usuń to trzecie. Zaznaczasz, wciskasz prawy myszy i dajesz 'Odinstaluj". Na koniec dajesz "Uruchom ponownie komputer". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 TU, punkt 12. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...