Rocco84 Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 mam acera aspire 3613LMi. Ma on jak zapewne wiecie home edition na ukrytej partycji. zainstalowalem jako drugi system professional i teraz chce sie pozbyc tego home. ale nie na stale of course. czy jesli sformatuje dysk c z botowanej plytki xpka pro , to potem w jaki sposob moge zainstalowac ponownie home? nie mam recovery. nie mam pustych plytek. mozna bez tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Prawdę mówiąc, to z laptopami nie miałem dużej styczności. Na ukrytej partycji znaduje się przeważnie obraz systemu. Kwestia więc dostania sie na ukrytą partycję i przywrócenia systemu z obrazu. Poza tym zawsze możesz zdobyć wersję Home i wklepać do niej seriala umieszczonego gdzieś na obudowie komputera. Wystarczy pamiętać o tym, aby wersja językowa i wersja ServicePacka się zgadzała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...