VoyTECH Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 cześć. jak w temacie. kiedy jadę na baterii jest ok. podłączam kabel - system często staje dęba i tylko reset zostaje. po prostu zwiecha. przy podłączonym kablu raczej nie zauważyłem. nawet system na nowo postawiłem... :( nie wiem co się dzieje. ma ktoś jakieś pomysły? aha. jeszcze jedno. nie wiem czy ma to jakiś związek ale chyba zaczęło mi się takie cuś dziać jak zainstalowałem nową operę. zdarza mi się podczas pracy z nią zwiecha. ale może to nie ma nic wspólnego. HELP :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Z Opera to i ja mam "klopot". Moze nie lapie zwiech, gdzie tylko restart pomoze, ale co jakis czas program zawiesza mi sie na 2-3 sekundy i nie reaguje a po chwili normalnie dalej dziala. Nie wiem, myslalem ze to moze z Opera 9.0 tak jest, ale zainstalowalem 9.01 i nadal to samo. Na 8.x tego nie bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 nie wiem czy coś się nie dzieje z baterią albo zasilaniem :( dzisiaj jechałem na baterii ponad godzinę, potem podłączyłem zasilanie. ładowało się trochę i nagle ni stąd ni zowąd kaput. HELP!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 poprostu ... ACER :D pojęcia nie mam co się dzieje, na gwarancji masz laptopa jeszcze czy nie? raczej usterka nie do rozwiązania domowymi sposobami według mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 (edytowane) poprostu ... ACER :D pojęcia nie mam co się dzieje, na gwarancji masz laptopa jeszcze czy nie? raczej usterka nie do rozwiązania domowymi sposobami według mnie VoyTECh - kucyk ma rację... To może byc wszystko - od walniętej zasiłki, uszkodzonego gniazda w lapie, kłopotów z elektroniką baterii i innych problemach "elektrycznych" zacząwszy a na uszkodzonej płycie głównej/efektach oc/firmie Acer skończywszy... Zdecydowanie odradzam domowe sposoby - Brno, albo jeśli nie masz gwary pozostaje zdolny serwisant i modlitwa... Pisz jakie wyniki walki z lapem i diagnoza. pozdrawiam sansaba Edytowane 5 Września 2006 przez sansaba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...