n305 Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Witam, wczoraj sobie uswiadomilem, ze potrzebuje programu "swift 3d v3.0", dobra sciagam (kazaa), rozpakowywuje, jest tam programik, generatorek seriali itp. - wszystko co potrzeba. Instaluje, wpisuje ladnie seriala, potem jeszcze kod, wlanczam program podaje dane i nie wiem jak do cholery, ale przy probie exportu projektu wyskakuje mi ze trail blablabla, i ze musze kupic full version... Wrr, co sie okazuje ta sama wersja dziala u innych, wyslalem kumplowi doslownie to samo archiwum on to zainstalowal dokladnie tak jak ja i u niego normalnie chodzi... Zdesperowany myslalem, ze moze mam w rejestrze szczatki nieoryginalnych poprzednich wersji progsa, zrobilem formata, odrazu na swiezo instaluje i znowu to samo! jezus! wtf is goin' on ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Lepiej nie poruszaj tu takich tematów, bo jak to moderator zobaczy, to będzie bolało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n305 Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Lepiej nie poruszaj tu takich tematów, bo jak to moderator zobaczy, to będzie bolało... to to tuaj zabronione? :wink: kto wtych czasach softu z kazy nie sciaga:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Każdy ściąga, ale nikt sie nie chwali, że cracków uzywa i generuje klucze. To jest tzw. "Tajemnica poliszynela". Oki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...