Fisher Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) Witam! Potrzebuje zakupic 512mb ram DDR! Jedna kosc juz mam ta co w podpisie! I teraz mam taki problem! Kiedy kupowalem moja kosc w esc.pl zamowilem Patriot Value CL.2.5 z radiatorem za 160zl a otrzymalem jedna kosc z patriotow KH. Mam 220zl i mam zamiar zagadac do esc.pl zeby wyslali mi tak jak pzredtem jeda kosc patriotow KH. I teraz pytanie. Jesli sie nie zgodza to ktore pamieci kupic?? Patriot 512MB CL2.5 Value - 199zl Czy: Kingston 512 MB PC400 CL2 HyperX Chodzi o to ktora bedzie lepiej pracowac na timingach 2.5-3-3-7 i okolo 245mhz Z gory dzieki ;) PoZdRo! EDIT: Pomoze ktos xD Edytowane 4 Września 2006 przez Fisher15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Srry za drugiego posta ale czy nikt mi nie pomoze ?? :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Bierz kingstony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Tez tak myslalem chociaz jak sie zgodza na te KH to wezzme ja zebym mial 2 takie same ;) Ktos jeszcze cos zaproponuje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 (edytowane) OK wybralem Kingstony HyperX Mam nadzieje ze bede sie dobrze krecic! A i dziekuje wam za pomoc <_< Edytowane 5 Września 2006 przez Fisher15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...