str0ng Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 siemka mam gf 6200 64bit :E wlasnie odebralem go ze sklepu,nie naprawili go,gwarancji nie mam. Gosc mi powiedzial ze trzeba cos wylutowac i w programator wrzucic :hmm: Problem jest taki: Komp wogole sie nie wlacza,tzw wlacza sie ale monitor nie reauje i caly czas sie resetuje. zepsulo sie po tym jak wgralem biosa od 6600 :Dn/c po tym juz komp sie nie wlacza :mad2: Myslalem zeby zrobic tak: podlaczam tego gf na agp i karte na pcie,i potem z poziomy karty pcie wgrywam biosa do 6200 tego oryginalnego :D ale nie mam pojecia jak to dokladnie zrobic. Doradzcie cos,ta karta jest warta ze 100zl wiec zawsze cos moge kupic :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 siemka mam gf 6200 64bit :E wlasnie odebralem go ze sklepu,nie naprawili go,gwarancji nie mam. Gosc mi powiedzial ze trzeba cos wylutowac i w programator wrzucic :hmm: Problem jest taki: Komp wogole sie nie wlacza,tzw wlacza sie ale monitor nie reauje i caly czas sie resetuje. zepsulo sie po tym jak wgralem biosa od 6600 :Dn/c po tym juz komp sie nie wlacza :mad2: Myslalem zeby zrobic tak: podlaczam tego gf na agp i karte na pcie,i potem z poziomy karty pcie wgrywam biosa do 6200 tego oryginalnego :D ale nie mam pojecia jak to dokladnie zrobic. Doradzcie cos,ta karta jest warta ze 100zl wiec zawsze cos moge kupic :) pozdro hehe wgraj tak jak wgrywales bios od 6600 :mur: jesli masz oczywiscie orginalny bios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str0ng Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 ciekawe jak to zrobie bez monitora :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Ciekawe... BTW Wiesz ze jest zakaz uzywania obrazkow w sygnaturce? Chcesz kolejne %? Masz czas do 14:10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Kup za 5-10 zeta dowolna grafe na PCI i z niej odpal monitor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str0ng Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) nie mam innego wyjscia :D ja kupie pci,zrobie tego gf i odrazu sprzedaje ;) Edytowane 4 Września 2006 przez str0ng Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 na jakiego ... wgrywałeś bios od 6600 do 64bitówki :] wsadź karte na zwykłe pci i zrób tak samo jak robiłeś podczasflashu biosa od 6600 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Ale macie problem... ja kiedyś modyfikowałem bios do 6600GT pod AGP i jak wgrałem to obrauz nie było :P ale co z tego skoro pamięta się procedurę i przywróciło się "w ciemno" stary biosik :P i jakoś działało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...