Lizardus Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) witam, zauwazylem niedawno ze wyszla nowa rewizja(druga) modecomow z serii FEEL. Opis i specyfikacja: Nowoczesny, zaawansowany technologicznie zasilacz. Standardowo wyposażony w złącza zasilania 2x Serial-ATA ( dla dysków twardych ), PCI Express ( 6-cio pinowe dla kart graficznych ), oraz uniwersalne 20/24pin do płyt głównych. Ważną cechą jest doskonałe chłodzenie zasilacza, które gwarantuje podświetlany 12cm wentylator z chromowanym grillem oraz stabilna praca dzięki funkcji pasywnego PFC (korekcja współczynnika mocy). Zasilacz posiada ponadto filtry przeciwzwarciowe, przeciwprzepięciowe, i przeciwzakłóceniowe zapobiegające uszkodzeniu m.in. płyty głównej i procesora. * Zastosowanie z ATX/ATX12V wersja 2.2 V * Pasywny PFC * 1 x uniwersalne złącze 20/24-pin do zasilania płyt głównych * 2 x złącze zasilania SATA (Serial-ATA) * Termiczna kontrola szybkości wentylatora * Wymiary : 150(dł.)*140(szer.)*86(wys.)mm Dostepne Modele : 300W, 350W, 400W, 500W Zasilacz 500W kosztuje okolo 135zl (!!) Co myslicie o tym "cudzie" techniki? Zastanawiam sie nad wersja 500W bo potrzebuje zasilki na okolo 2 miesiace... Edytowane 4 Września 2006 przez Lizardus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Co myslicie o tym "cudzie" techniki? Zastanawiam sie nad wersja 500W bo potrzebuje zasilki na okolo 2 miesiace...Pozostane przy swoim zasilaczu :D Jak kolega napisał. Raczej jako pewnego rodzaju 'okres przejściowy' bo na pewno by u mnie na stałe nie zagościł... Ciekawe jak z napięciami :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 ' date=' 4 wrz 2006, 16:40' post='2304473'] Pozostane przy swoim zasilaczu :D Jak kolega napisał. Raczej jako pewnego rodzaju 'okres przejściowy' bo na pewno by u mnie na stałe nie zagościł... Ciekawe jak z napięciami :?: Jesli jest to produkcji fortona to napewno zasilacz war uwagi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Po co mieliby wydawac zasilke fortona po 130 zeta jesli Modecom MC-500 kosztuje 250 zeta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Po co mieliby wydawac zasilke fortona po 130 zeta jesli Modecom MC-500 kosztuje 250 zeta ? JEŚLI ;) to nie jest FSP, bliżej im do PlatinPower ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 jak wyrzej zenfist ma racje widzialem zasilacz na zywca wszystko fajnie tylko kable odstraszaja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas2005 Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 mam pytanie mialem zamiarc kupic modecom mc atx 2.0 400w jednak dostałem modecom feel 400 atx czy jest duza róznica i czy wystarczy mi do core 2 duo e6400?? tutaj link http://allegro.pl/item125288856_modecom_fe...ncja_cena_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 mam pytanie mialem zamiarc kupic modecom mc atx 2.0 400w jednak dostałem modecom feel 400 atx czy jest duza róznica i czy wystarczy mi do core 2 duo e6400?? tutaj link http://allegro.pl/item125288856_modecom_fe...ncja_cena_.html chętnie się dowiem... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 chętnie się również dowiem, na ile wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 czyli omijac tego FEEL'a 2 szerokim łukiem? Ma ktos mozliwosc przetestowac go? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 (edytowane) Ja bym sobie nie zawracał głowy takim low-endem. Fell był wyrobem codeshitopodobnym i takim pozostanie. Miałem kiedyś Feela LC 350W, po 6 miechach, wentyl powiedział pa, wymienili mi na nowego i sprzedałem go kolesiowi z osiedla, do słabszego kompa. Imo przetestować można, z czystej ciekawości. Żeby ta 550 chociaż z 350W wytrzymała :lol:. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « A pamiętacie może zasiłkę Tronje 550W? To był mocarz :lol:. Edytowane 9 Września 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Tronje to pikuś w porównaniu do Super Flower. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILAN Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Benito czy jest już dostępny zasilacz Enermax liberty 500w Atx 2.2?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...