Laweciarz Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Mam bardzo dziwne napięcie Standby Voltage. Reszta chyba w normie i utrzymuje się na tym poziomie przy obciążeniu. No cóż, jest to ECS :roll: , nie wydaje mi się żeby zasilacz nie wyrabiał, bo to samo ma b3ton na tej płycie: ok to juz sie poddaje i nie wiem co dalej robic...... :cry: :cry: przyjdzie mi jeszcze chyba blok kupic.......... BTW: to sa pomiary ze speedfana: i do tego wskazania temperatury zasilacza u mnie są zupełnie bez sensu. Co to jest ten Standby Voltage: i czy na pewno są to przekłamania płyty? b3ton może ty wiesz coś więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 ffakt troche to dziwne ale jak wszycho hula to czym sie przejmujesz ;) p.s. w biosie to samo? pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 W biosie niestety to napięcie nie jest podane. Czy na pewno nie jest to zasiłka Codegena? Mi się wydaje że nie. Już raz ją oskarżałem o kosmiczne skoki temperatury, ale okazał się to błąd odczytu prawie na pewno z winy płyty głównej (skoki w przedziale 20-70*C 8O ). Czy jest jakiś sposób żeby to sprawdzić czy to tylko błąd odczytu? Może zmiana biosu pomoże, ale nie lubie tego robić :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Mam bardzo dziwne napięcie Standby Voltage. Reszta chyba w normie i utrzymuje się na tym poziomie przy obciążeniu. No cóż, jest to ECS :roll: , nie wydaje mi się żeby zasilacz nie wyrabiał, bo to samo ma b3ton na tej płycie: ok to juz sie poddaje i nie wiem co dalej robic...... :cry: :cry: przyjdzie mi jeszcze chyba blok kupic.......... BTW: to sa pomiary ze speedfana: i do tego wskazania temperatury zasilacza u mnie są zupełnie bez sensu. Co to jest ten Standby Voltage: i czy na pewno są to przekłamania płyty? b3ton może ty wiesz coś więcej. teraz juz wiem troche wiecej - WYWAL TEGO EC-szajsa (czyt. sprzedaj) - to jest jeden wielki klamca i nie warty zachodu chlam robiony na potrzeby hipermarketow ......... :? :? przeklamywal mi niemilosiernie i temperatury i napiecia , a teraz jak zmienilem mobo to juz jest wszystko w oprzadku - noooo prawie - PSU mi nie wyrabia przy O/C mojego antka (hehehe 10,70V na +12v :mrgreen: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 A jaką masz tą zasiłkę? Wywalam tego ECSzajsa. Kupuje Epoxa 8RDA(+) i procka 0.13 :D YEAAH!!! That really kicks lama's ass!!! tylko nie wiem czy od razu nie będę musiał zmienić zasiłki na jakąś 350/400W? Kupię jakąś sensowną do 100pln??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 ja mam noł nejma 300 (pisalem jakie mam na +12v - 10,70) ale za 2 tyg 18-stka i 8RDA+ bedzie moj i chieftec 360W :twisted: za 100zl raczej nie znajdziesz m chyba ze poszukasz enlighta 300 ale nie wiem jak sie on sprawuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 b3t0n podal ci bardzo madre rozwiazanie doluz troche i kup np.: msi kt3/4 ultra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...