talibanek Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 A więc posiadam płyte asrock k7s41gx procka amd athlon 2200 ram ddr 128mb zasilacz tracer 400w i tak włączam go wiatraczki chodzą z cpu i grafy a na monitorze pisze FACTORY BURN próbowałem odpalić go z zintegrowanej grafiki jak i z geforca 2 ale to samo ocb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Czy mobo wydaje jakieś odgłosy? Masz możliwością pożyczenia innego zasilacza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talibanek Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) Nie mam skąd zasiłki pożyczyć A płyta raczej tak bo kupił niedawno z ramami i opisze bardziej kumpel wpadł z 2 prockami jeden nic nie chodzi a drugi kręcą się wiatraczki EDIT nie Edytowane 4 Września 2006 przez talibanek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Ale powiedz czy występują takie klasyczne beepy. Mam na myśli takie pikania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...