lewy Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Potrzebuje zrobić reinstalke winXp na dysku scsi, ale nie mam do niego sterów . Skąd moge je ściągnąć do seagate'a ? Nie moge wykonać nawet rozruchu na płycie instalacyjnej, bo bez wgrania wcześniej sterowników do scsi(przy ładowaniu sterowników, F6) , system nie wykrywa dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assasinos Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 www.seagate.com ?? Pozatym nie instaluje sie tak sterów do SCSI tylko dodajesz do cd'ka bezpośrednio (czytałem kiedys w KSE) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Sterowniki się instaluje do kontrolera, a nie do dysku.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 A kontroler jest... na plycie glownej. Albo na oddzielnej karcie. Czyli szukasz sterownika na plytce od mobo www.seagate.com ?? Pozatym nie instaluje sie tak sterów do SCSI tylko dodajesz do cd'ka bezpośrednio (czytałem kiedys w KSE) Erhh... :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assasinos Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Jakaś aluzja?? ;) :huh: Wracajac do tematu napisz jaka masz MoBo... Może coś poradzimy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Płyta to Epox 8KRAI. Sporo sie już naszukałem za tymi kontrolkami, ale tego nigdzie nie ma ! :mur: :mur: :mur: . Swoją drogą ostatnio instalowałem inny system na czystym kompie też na scsi, i spokojnie wszystko poszło bez dodatkowych sterów :huh: dziwne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 SCSI vs SATA Jestes pewien ze rozmawiamy o dysku scsi? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Do czego jest ten dysk podłączony? Bo z tego co widze to ta płyta nie ma scsi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Pewnie jednak sata, epox.com już działa, to sprawdze jutro VT8237 SATA new driver_2.0.950.300_.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...