Adik154 Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) Witam. Wpadł mi w ręce zasilacz Fortron 350W . Na pierwszy rzut oka wszystko było w porządku po podłączeniu. Potem jednak nastąpił restart. Potem następny i następny... Porównałem stary zasilacz z nowym ( Fortronem ) i zauważyłem że brak w nim jest jednej wtyczki która była dotychczas. I to chyba z tąd własnie te restarty. Oto ta wtyczka której brak: która wchodzi w to złącze: I moje pytanie, czy można wogóle, a jeśli tak, to z których kabli moge dostarczyć zasilanie tej wtyczce w fortronie. Poprostu odciołbym ją od starego zasilacza i wlutował w nowy. Pozdrawiam Edytowane 4 Września 2006 przez Adik154 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik154 Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 problem rozwiązany. Pobawiłem się w elektryka i "włala" Wszystko działa stabilnie :) Użyłem miernika, troche zabawy i efekt widac u góry. Dwia GND + 5V wziołem z nieuzywanego napiecia FDD, trzeci GND z używanego napiecia dla FDD, a + 3,3 V z wtyczki 20 pin. działa ;) Wartości napięć: Napięcie rdzenia procesora 1.65 V Aux 2.50 V +3.3 V 3.36 V +5 V 5.00 V +12 V 11.92 V -12 V -11.79 V -5 V -4.95 V +5 V podczas wstrzymania pracy 4.95 V VBAT baterii CMOS 3.41 V Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...