ajgon Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Mogles mazac po chronionym obrazku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 To jest bez sensu, jacyś idioci-wandale nonstop psują orła. Nie ma sensu w ogóle go odnawiać to syzyfowa praca :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Najpierw to trza flage powiekszyc i za orla sie brac potem :D. W ogole to mozna malowac ile sie chce jezeli ktos ma czas, a wlasicwie to trzeba sobie ip zmieniac. Na neostradzie to nie problem, wystarczy rozlaczyc sie z netem i polaczyc znow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Nie każdy tu ma Neostrade... Flaga jak na razie jest największa i duża. Trzeba całkowicie od nowa narysować orła. Każdy po kawałku... a ktoś zdolny sam szkielet.Na wandali nic nie poradzimy. Ktoś tu rysować umie ,bo Chucka fajnie wykreślił ;) Ja wciąż na biało koloruje orła tylko farby ciągle brak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 A może hideip? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Albo proxy ;) Trzeba popróbować. Już kombinatorzy się znaleźli :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Troche dokolorowałem flagę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 I ja, ale mam stale IP.. a nie chce mi sie kombinowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 lol flaga jest ogromna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Mozna sie ustawic i zrobic z calej planszy flage. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 komus udalo sie rozwiazac problem z dzialeniem tego flasha na operze ? czy tylko zmiejszanie i powiekszanie co chwile stronki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Nawet gdy to zmniejszam to po chwili znika. Maluje na IE który czasem potrafi się zawiesic od wyświetlania tej strony :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) komus udalo sie rozwiazac problem z dzialeniem tego flasha na operze ? czy tylko zmiejszanie i powiekszanie co chwile stronki ? Nie trzeba zmniejszać. Naparzaj w gwiazdke * na numerycznej :D działa. Później kliknij w napisy po lewej (aby strona zrobiła się aktywna) i znowu * Edytowane 6 Września 2006 przez deserted Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Rysowałem rysowałem i... http://www.drawball.com/oo9jah Pi^&* nie robie! :mad: :mur: :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...