MaKaR Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 jest tak jeśli ściagm cokolwiek od mojego 1 qmpla z sieci to mi sie komp zawiesza i partycja gubi mi wtedy 2 GB jak zrobie skandyka to wraca do siebie ale komp tzeba restartować jak kopuije od innych to jest ok jak kopuje ze swoich partycji na inne jest ok a jak kopiuje od nie go to mie sie komp zawiesza o co tu chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 hm niech zgadne pewnie czary :lol: :lol: :lol: a na poważnie to opis troche nie tego opisz co wleczesz ok qmpla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 a nie wiesz jak jest jak inni od niego ciągną, albo jak od ciągnie od ciebie/innych, bo jak są te same objawy to możliwe że on ma zwaloną śeciówkę lub kabel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...