Asker Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Podkrecilem swojego xp'ka tyle co w opisie na dole... i w zwiazku z tym sandra wywala mi z textem ze AGP i PCI FSB IS TOO HIGH. Ile wynosi bezpieczna wartosc dla obu tych slotow? nie chce czegos przypadkiem zwalic ;) Opcja szukaj - Szukam szukam... ale to jak szukanie igly w stogu siana a lacze mam zlagowane na maxa wiec srtrony laduja mi sie niemilosiernie dlugo... Z gory dzieki za odp... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Podkrecilem swojego xp'ka tyle co w opisie na dole... i w zwiazku z tym sandra wywala mi z textem ze AGP i PCI FSB IS TOO HIGH. Ile wynosi bezpieczna wartosc dla obu tych slotow? nie chce czegos przypadkiem zwalic ;) Opcja szukaj - Szukam szukam... ale to jak szukanie igly w stogu siana a lacze mam zlagowane na maxa wiec srtrony laduja mi sie niemilosiernie dlugo... Z gory dzieki za odp... dopuszczalne taktowanie pci to 37-38mhz a na sandre nie patrz bo ona "zgaduje" taktowanie pci i agp :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Ja PCI mam 41 Mhz i jest cacuś :) Ale czy bezpuieczne to ju nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Hm.. dzieki za szybka odpowiedz... Czyli wszystko ok jak mam CPU fsb: 145 AGP: 72 PCI: 36 ? ;) Przy fsb 166 zmienia sie dzielnik i wartosci spowrotem sa 66/33 Zastanawiam sie czy procek wytrzyma przelaczenie od razu z magistrali 145 na 166 ;) hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 'agp too high' to sandra moze mowic mojemu kolesiowi, on ma agp 100mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Hm.. dzieki za szybka odpowiedz... Czyli wszystko ok jak mam CPU fsb: 145 AGP: 72 PCI: 36 ? ;) Przy fsb 166 zmienia sie dzielnik i wartosci spowrotem sa 66/33 Zastanawiam sie czy procek wytrzyma przelaczenie od razu z magistrali 145 na 166 ;) hehe Przy 166 załączy się dzielnik 5 [chyba że masz ręczną zmianę :P] A proc jeśli nieodblokowany to będzie wtdy miał ponad 1700Mhz więc jeśli masz słaby egzemplarz może się kłócić :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Mi juz przy PCI=35MHz dysk <span style="color:red;">[ciach!]</span>lca dostaje. A jak przekrocze 36MHz to musze winde od nowa instalowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 mi przy pci 38mhz na loozaqa wszystko ladnie chodzi :D Kiedys sie chyba odwaze i sobie siekne fsb 166 = pci 41,5 mhz :D Zobacze co bedzie :) i tak jeszcze wszystko na gwarancji to jak cos to do sklepiku sie skoczy :) WOW!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 a moje PCI chodzą na 40mhz i nawet dysk nie pada :lol: (samsung 30gb :? ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 mi przy pci 38mhz na loozaqa wszystko ladnie chodzi :D Kiedys sie chyba odwaze i sobie siekne fsb 166 = pci 41,5 mhz :D Zobacze co bedzie :) i tak jeszcze wszystko na gwarancji to jak cos to do sklepiku sie skoczy :) WOW!! :) Z twojego podpisu mozna wyczytac ze masz MSI KT3 ULTRA wiec masz dzielnik 1/6!!!!!!!!!! nie wiem iule jeszcze razy mozna to mowic na tym forum!!?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkDog Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 U mnie na starym Solteku i dysku Seagate'a 8GB PCI, chodziło parę dni z rzędu na 41 MHz i wszystko bylo OK :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...