Maniek230 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Witam! Zamierzam kupić notebooka jak w tytule. Notebook , 256mb ram , 700mhz, czy na tym sprzęcie filmy będą dały sie odtwarzać płynnie? i Czy windows XP sp2 będzie z nim współpracować? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 tak i tak :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elliotek Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 nie koniecznie, mialem t22, 1gHz, 256 ram, i troche ciął!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek230 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 elliotek napisał(a): nie koniecznie, mialem t22, 1gHz, 256 ram, i troche ciął!!ale co ciął? System czy filmy nie chodziły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elliotek Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Maniek230 napisał(a): ale co ciął? System czy filmy nie chodziły?system idealnie chodzil ale filmy nie:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Dziwna sprawa- ja mam T21 na procku 800, 512 MB RAM i nie miałem jeszcze żadnego problemu. elliotek, poszukaj lepszych kodeków ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 zazwyczaj mam procka na ibm t23 skreconego do 733 i filmy chodza ladnie ;] bez problemow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...