piterq1991 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 (edytowane) Witam Mam propozycje dla każdego usera i również dla moderatorów i adminów. Niektórzy pewnie słyszeli o mapie Frappr. Jest to mapa na podstawie Google earth, gdzie ludzie tworzą tematyczne grupy. np. http://www.frappr.com/forummoto - to mapa użytkowników forum motocyklistów Pomyslałem ze dobra by była taka rzecz i na naszym forum. http://www.frappr.com/purepc Prośba do adminów, zeby zmieśli na forum informacje aby każdy się zaznaczył na mapie. Jak ktoś blisko siebie mieszka to dobra rzecz do poznania sie i wspólnego podkręcania naszych PC'tów Pozdrawiam :) Edytowane 5 Września 2006 przez piterq1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 wiem co wymysliles, bedziesz ludziom z forum wynosil z domow co lepsze maszynki i opychal na forum. Cwane :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 No fajnie jakby 15'latek by zaczął okradać każdego i mu później to sprzedawać. Ale przyznam dobry pomysł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Ty masz pewnosc, ze masz 15 lat, my nie :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Fajne to ;) tylko malo osob narazie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Ty masz pewnosc, ze masz 15 lat, my nie :}przyjade do ciebie to zobaczysz ile mam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Dodałem się ;] I widzę, że parę osób również :) Pomysł imo dobry, zobaczymy może wypali ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Fajne, nawet czat jest ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Fajne. Jutro się dodam. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Ale dźwięk dobijający :P Ale mapa userów całkiem ciekawa może być... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 zmień przeglądarke na ie i dzwięki sobie wyłączysz :D hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Fajny bajer :-) Dodaje się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 (edytowane) Fajne to to ;) Moja sugestia, niech kazdy doda sobie jeszcze avatar z forum, latwiej go bedzie rozpoznac (najpierw zwykle patrze na avatar, po ktorym rozpoznaje ludzi, potem dopiero na nick :P) Edytowane 5 Września 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 @piterq1991 nie wiedzialem ze tak blisko mnie mieszkasz;] ffajny bajer ta mapka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R.E.G Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Ja właśnie dodałem sobie avatar z forum ale jestem pod innym nickiem - od teraz G.R.E.G P.S - dawno to chciałem zrobić - czy jest możliwość zmienienia nicka na forum purepc ? bo nie widze tekiej możliwości w panelu -no chyba że prosić o to jakiegoś moda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Ja właśnie dodałem sobie avatar z forum ale jestem pod innym nickiem - od teraz G.R.E.G P.S - dawno to chciałem zrobić - czy jest możliwość zmienienia nicka na forum purepc ? bo nie widze tekiej możliwości w panelu -no chyba że prosić o to jakiegoś moda z tym musisz sie zgłosić do admina. ja tez juz raz zmieniałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Hmmm ja sie nie wypowiem gdzie jestem :twisted: Mila zabawka... piterq1991 Hmm podaj jeszcze osiedle na ktorym zamieszkujesz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Fajna sprawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Fajna sprawa :)hehe prawie szampańska. ludzie rejestrujcie sie sie na tym super sprawa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Nie moge zmienić miejscowości :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Nie moge zmienić miejscowości :/ mozesz, ja zmienielm, jest opcja edycji miejsca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Fajny pomysł, postaram się szrajbnąć na głównej coś o tym jutro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 I ja sie też dodałem, a co B) BTW Fajny pomysł, Warszawa może jakiś wspólny browar?? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 zmień przeglądarke na ie i dzwięki sobie wyłączysz :D hehe W Operze 9.01 tez mozna to zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 BTW Fajny pomysł, Warszawa może jakiś wspólny browar?? ;]Przeslij skan dowodu osobistego.. : > Aby wyswietlał sie poprawnie av musi on byc w formacie .jpg - przynajmniej u mnie tak to wygladało.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 I ja sie też dodałem, a co B) BTW Fajny pomysł, Warszawa może jakiś wspólny browar?? ;] Soczek, chciales napisac. ;] Ja chetnie, byle po czwartku ;) Porponuje przeniesc dyskusje do wlasciwego topicu na Oslej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 mozesz, ja zmienielm, jest opcja edycji miejsca.Z tego co mi wiadomo po zmianie Krakowa na Cracow, Malopolskie, Poland, na liście dalej dany user jest wyświetlany, że mieszka gdzieś tam u szwabów... Do ludzi z Krakowa, jako miejscowość wpisujcie Cracow, Malopolskie, Poland bo potem są problemy ze zmianą tego w profilu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Dodane! Mechl!k ale ty niedaleko mieszkasz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Dobre :D , jeno nikogo w pobliżu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Mechl!k ale ty niedaleko mieszkasz ;)Jup, przeciesz napisalem w profilu.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...