Jabar83 Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 pierwszy z lublina ;) jak chcecie więcej osoób na mapie - wystarczy ze kilku z nas linkuje sobie ten topik w sigu, ja tak zrobie ;] [url=http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=211285&st=0][color=red][b] ---> Umieść się na mapie obywateli PurePC. Lokalizator <---[/b][/color][/url] Dobra. Dopisałem się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Dopisany...zachecam wyspiarzy do zapisow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Jezeli nie chcecie aby przesowala wam sie mapa jak ktos cos napisze na chacie o odznaczcie Map Pin popups pod chatem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Ok przenoszę ten temat na oślą łączkę. Co do informacji na stronie głównej, będzie zrobione jutro, dzisiaj mam od groma spraw na mieście i zaraz spływam z sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Dopisalem sie juz. Szkoda ze nie ma nikogo wiecej z Kielc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Ja też się dodałem IMO fajna sprawa, tylko żeby się dodało dużo osób... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 juz sie dodalem ;) niestety nikogo z gorzowa nie zauwazylem :( pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) Ja też tam juz jestem ;] Głupie pytanie - jak ustawic żeby moja kropa ustawiła sie na ulicy na któej mieszkam? Edytowane 8 Września 2006 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 przełącz widok na "map", zaleznie od miasta ale coś-tam czasem widać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Jak wstawiasz/edytujesz lokalizacje to wybierasz advanced i wtedy mozesz przesuwac znacznikiem po mapie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 tez sie dodalem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 me too ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Mapka wzbogacila sie o kolejnego usera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Mapka wzbogacila sie o kolejnego usera.I następnego. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Mapka wzbogacila sie o kolejnego usera.Skroc sig ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) Ten czat na stronie głownej tylko raz mi sie załadował. Teraz od nastu minut probuje i probuje.. Zas w nim samym nader spokojnie jest.. Trzeba wymyslic chyba na sposob wykorzystania tego rozwiazania.. ;) Poki co wydaje mi sie to zbyt banalne. oczywiscie zapisałem sie.. koło Olsztyna znajduje sie moja meiscina, na południku wawy ;) ps. centrowanie na warszawe jest nietrafionym pomysłem. Lepszy byłby.. srodek polski. Dziwnie to teraz wyglada Edytowane 8 Września 2006 przez Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Te program który działa na stronie to jakiś zjechany z lekka. Chce sobie zobaczyć kto gdzie mieszka to co chwile wywala mi ludzi zamieszkujacych kurcze USA albo UK. Jest jakaś rada by to zatrzymać bo przecież nie można sobie poradzić :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 I'm in :D Nie mogłem się zdecydować czy mała wiocha (Poniatowa) czy duża (Lublin), więc zostało rodzinne miasto. Forrest - got ya [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 wyskalowalem sie na mapie jak tylko dokladnie sie dalo. jestem pod wrazeniem, ze nawet na moim osiedlu oznacyli ktore drozki sa jednokierunkowe a ktore nie. szok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 (edytowane) Dodalem siebie, ale nie ma mojego miasta, i dodalem siebie jakies 60 km od mojego miasta czyli Gdańsk, a mieszkam w Koscierzynie :>. Pzdr. ;] Edytowane 9 Września 2006 przez st1ch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Sl4sh3r też sie dodał. Mapka to wg. mnie bardzo dobry pomysł, od razu widać kto gdzie mieszka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 ja tez sie juz wmiksowalem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 A dodałem się ;]. Może poznam jakąś dziewczyne z okolicy lol ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Dodalem siebie, ale nie ma mojego miasta, i dodalem siebie jakies 60 km od mojego miasta czyli Gdańsk, a mieszkam w Koscierzynie :>. Pzdr. ;] Możesz siebie dodać bardziej precyzyjnie poprzez opcje advanced i oznaczenie swego miejsca :wink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 szkoda, że Polska jest tak dupiato sfotografowana, zobaczcie sobie np dla porównania stadion Barcelony, można siatki na bramkach dojrzeć B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Nie ma nikogo z Piekar? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Możesz siebie dodać bardziej precyzyjnie poprzez opcje advanced i oznaczenie swego miejsca :wink: pozdroDzieki, za wysoka technologia jak dla mnie :>. Juz zmienilem - jestem z Koscierzyny :D :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Dołączyłem swoją lokalizację do ekipy z Łodzi i okolic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 to i ja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Od teraz również i moja skromna osoba widnieje na mapie z członkami PurePC ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...