Skocz do zawartości
piterq1991

Mapa Frappr.com - lokalizacja forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

pierwszy z lublina ;)

jak chcecie więcej osoób na mapie - wystarczy ze kilku z nas linkuje sobie ten topik w sigu, ja tak zrobie ;]

[url=http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=211285&st=0][color=red][b] ---> Umieść się na mapie obywateli PurePC. Lokalizator <---[/b][/color][/url]

Dobra.

Dopisałem się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten czat na stronie głownej tylko raz mi sie załadował. Teraz od nastu minut probuje i probuje.. Zas w nim samym nader spokojnie jest..

Trzeba wymyslic chyba na sposob wykorzystania tego rozwiazania.. ;) Poki co wydaje mi sie to zbyt banalne.

oczywiscie zapisałem sie.. koło Olsztyna znajduje sie moja meiscina, na południku wawy ;)

ps. centrowanie na warszawe jest nietrafionym pomysłem. Lepszy byłby.. srodek polski. Dziwnie to teraz wyglada

Edytowane przez Jacek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te program który działa na stronie to jakiś zjechany z lekka. Chce sobie zobaczyć kto gdzie mieszka to co chwile wywala mi ludzi zamieszkujacych kurcze USA albo UK. Jest jakaś rada by to zatrzymać bo przecież nie można sobie poradzić :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodalem siebie, ale nie ma mojego miasta, i dodalem siebie jakies 60 km od mojego miasta czyli Gdańsk, a mieszkam w Koscierzynie :>.

Pzdr. ;]

Możesz siebie dodać bardziej precyzyjnie poprzez opcje advanced i oznaczenie swego miejsca :wink: pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi