poca Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Przeslij skan dowodu osobistego.. : > Aby wyswietlał sie poprawnie av musi on byc w formacie .jpg - przynajmniej u mnie tak to wygladało.. Patrzcie jaki sie kozak znalazl po 13 sierpnia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 siem wpisalem... coś Śląsk słabo wypada... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Może bym i dołączył (chociaż do końca nie rozumiem idei tego projetku ;) ), ale niestety nie znajduje mojej dziury po wpisaniu nazwy, a na mapie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 A myslalem, ze Wachock tylko w dowcipach istnieje. :> Btw tez nie popieram tego projektu, pobawicie sie kilka dni i Wam przejdzie. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Może bym i dołączył (chociaż do końca nie rozumiem idei tego projetku ;) ), ale niestety nie znajduje mojej dziury po wpisaniu nazwy, a na mapie jest.Wachock, Poland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Podobne ma http://mapa.infobot.pl/ tylko ze tam jest pokazana sama ilosc uzytkownikow infobota :) Ale pomysl ciekawy, tylko gorzej jak kiladziesiat osob bedzie na raz na chacie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 http://www.google.com/apis/maps/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Nie moge zmienić miejscowości :/Chyba trzeba założyć nowy profil bo jak próbuje zmienić na nasz prawdziwy krk to nic z tego :(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 A może to się odświeża co ileś tam godzin ;) Poczekajcie do jutra i zobaczcie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 http://www.frappr.com/purepc/widgets Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 (edytowane) Fajne to jest :) Ja sie juz dodałem ;) Warszawa Roox :D Zapraszamy na czata ;) Edytowane 5 Września 2006 przez Drozda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Dodałem się, adres zamieszkania z dokładnoscia do kilkunastu metrów ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Ja również dołączyłem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 A myslalem, ze Wachock tylko w dowcipach istnieje. :>To już wiesz, że istnieje naprawdę ;> Wachock, PolandDzięki. Po wpisaniu samego "Wachock" nie działało, więc myślałem, że nie znajdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 A ja siebie nie moge wpisać wpisuje Lesko i [gluteus maximus] :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Dodałem się tam dziś :P Fajne to :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 A ja siebie nie moge wpisać wpisuje Lesko i [gluteus maximus] :mur: Mozesz szukac sie po mapie, zamiast wpisywac lokalizacje. Moze to pomoze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Mozesz szukac sie po mapie, zamiast wpisywac lokalizacje. Moze to pomoze? Różnie kombinuje i tak i tak i nic. :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) No i siem dodałem, całkiem fajna sprawa ;] Jak narazie Śląsk przoduje ;] Edytowane 6 Września 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 To podaj wspolrzedne geograficzne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 No i siem dodałem, całkiem fajna sprawa ;] Jak narazie Śląsk przoduje ;] Własnie widze, za niedługo nie bedzie miejsca na slasku :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Kilka małych zmian zostało poczynionych. 1. Logo PurePC, te prawilne ;) 2. Wyłączenie kilku opcji obciążających bez potrzeby nasze domowe procesory. 3. Chat ma nowsze oprogramowanie. 4. Mapa przy logowaniu centrowana na Warszawę, wcześniej ciut było nie trafne. Macie chat jaki chcieliście, macie mapkę z zaznaczeniem miejsca zamieszkania ludzi. Normalnie same plusy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Moze jeszcze info o tej mapce na stronce glownej lub jako komunikat na forum lub pw ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 A ja wreszcie sie dodałęm z bólem ale jestem i jest nas malutko oj malutko na podkarpaciu :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 no i ja poszedlem za grupa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 A ja mam problem z tym, wyswietla tylko jeden mareker, chyba sobie losowo wybiera, uzywam Opery 9.01, na Mozilli dobrze wyswietla, czy ktos jeszcze ma z tym problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Przeslij skan dowodu osobistego.. : >Młodzieżowego?? :P Soczek, chciales napisac. ;] Ja chetnie, byle po czwartku ;) Porponuje przeniesc dyskusje do wlasciwego topicu na Oslej ;) Piwo dla tych co mają dowód, ja mogę napić się coli/wody/soczku. Nie róbmy już OT tu ;] Ja jestem raczej dodany z dokładną dokładnością ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Dopisany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Ja też się dodałem - fajna sprawa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 (edytowane) pierwszy z lublina ;) jak chcecie więcej osoób na mapie - wystarczy ze kilku z nas linkuje sobie ten topik w sigu, ja tak zrobie ;] [url=http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=211285&st=0][color=red][b] ---> Umieść się na mapie obywateli PurePC. Lokalizator <---[/b][/color][/url] Edytowane 7 Września 2006 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...