koti Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Też się dodałem. Dzisiaj szedłem przez miasto i wyczaiłem kogoś w koszulce PurePC. Czyżby ktoś był z mojego miasta tutaj? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Słabe to... nawet nie potrafii postawić dobrze markera ;( Ale postawiło w województwie a to już sukckes... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Słabe to... nawet nie potrafii postawić dobrze markera ;( Ale postawiło w województwie a to już sukckes... http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2309788 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 (edytowane) Słabe to... nawet nie potrafii postawić dobrze markera ;( Ale postawiło w województwie a to już sukckes... dziwne bo ja postawilem idealnie w gliwicach i to na ulicy na ktorej mieszkam z dokladnoscia do tak na oko 20metrow :blink: Edytowane 9 Września 2006 przez RepsOn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Ehh chodzi mi o to, że chyba nie jest wielkim sukcesem postawić samemu taki marker (chodzi mi o program) a ten tego nie potrafii.. nawet jak moje miasto jest zaznaczone, ba nawet gimna Żary jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 dodany xD heh fajna ta mapka :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Ja też już jestem :) Jak na razie sam w Pruszkowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 o i ja tez sie dodalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 pogratulowac pomyslu :> trzeba sie jednoczyc xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazzi Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 To i ja się dodałem... Może ktoś jeszcze z Podkarpacia :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Szkoda ze nie da sie postawic 2 markerow :P Gliwce and Jaworzno ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Szkoda ze nie da sie postawic 2 markerow :P Gliwce and Jaworzno ;) Tia, i ludzie po 15 lat mieli by frajde, i robilby sie balagan. Tak po jednym markerze jest OK - jak dla mnie :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Pobawiłem się opcją Advanced ;] Super sprawa ;) z tego co widzę to @Bio mieszka baaardzo blisko mnie, a @southorn trochę dalej ;] No i już ponad 250 osób na mapce :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Pobawiłem się opcją Advanced ;] Super sprawa ;) z tego co widzę to @Bio mieszka baaardzo blisko mnie, a @southorn trochę dalej ;] No i już ponad 250 osób na mapce :mrgreen:No to też nie do końca możesz zlokalizować człowieka bo np. Po ustaleniu samego Krakowa pokazuje zawsze jedną ulice więc każdy musiałby dokładną lokalizaję swoich slamsów podać ;) Ja podałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 ja postawilem markera z dokladnoscia do okolo 1m w miejscu gdzie siedze przed compem;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Dodany. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Fajna sprawa, takie ułatwienie pracy policji w namierzaniu piratów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 LoL :D deserted :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Ja tez juz jestem,szkoda ze nie mozna dodac 2go miejsca pobytu.Poza tym nie wszystkie miejsca w Dublinie sa sfotografowane z dostateczna jakoscia :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 (edytowane) I'm in :D. Jak ustawić, zeby domyślnie były pokazane wszystkie markery? Edytowane 12 Września 2006 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Mielec wita :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Jestem, troche mi zajeło ogarnięcie znacznika ale działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 (edytowane) Jak chcecie dokładne Wasze namiary, to w opcjach (w telefonach komórkowych) "SIMextra" lub "GOkart" jest opcja "znajdź bilsko">gdzie jestem. Podaje ona szerokość i długość geograficzną telefonu (a dokładniej jego położenie), z którego tej opcji używamy. To tak na wszelki wypadek, jakby ktoś nie wiedział:D. Edytowane 12 Września 2006 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) a ja sie dodaje wlasnie ;) I sie dodalem :) Podejrzewam ze z dokladnoscia do 10 m ;) Edytowane 14 Września 2006 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) I kolejny z Lublina ;) Ustawiłem swojąkropeczke chyba idealnie na swoim bloku ;) @fkz - skąd ja cie znam? :lol: Edytowane 14 Września 2006 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Daro200 dodany :) BTW Fajny pomysł, Warszawa może jakiś wspólny browar?? ;]Hehe - całkiem niedaleko mamy do siebie ;) Może nie ten i nie następny weekend (studia), ale za 2 tyg. to może by coś z tego wyszło :] Jak co to PW :D Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 <offtop> Na browar przez PW? Alez wodzu, co wodz? </offtop> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Jak narazie jestem najdalej wysuniętym użytkownikiem purepc na północ Polski :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Ja chciałem się wstawić na Bałtyku, ale się nie da go wpisac jako lokalizacje(a reczne wstawienie sie tam to juz nie to samo):ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 A mnie czasem w ogóle nie widać na mapie. Dopiero jak powiększę kilka razy to czasem jest widoczny marker. Dopiero jak powiększę na maxa to jest... Trochę imo dziwne. Może za dużo osób jest z Wrocka ;) Co do piwa to -Grzechu rocznik 90 to raczej odpada ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDAN Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 No i moja skromna osoba dodana ;) 3miasto rox :P kto na piwo :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...