Gość Grzechu_1990 Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Co do piwa to -Grzechu rocznik 90 to raczej odpada ? ;)Ale mi wypominasz rok urodzin ;] Ja mogę iść i napić sie coli itp, a nie od razu piwa :P Nie wiecie czemu czasami nie widać żadnego znaczka?? Przybliżam sobie mapę i tam gdzie widziałem powiedzmy romka jest pusto... O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Ale mi wypominasz rok urodzin ;] Ja mogę iść i napić sie coli itp, a nie od razu piwa :P Nie wiecie czemu czasami nie widać żadnego znaczka?? Przybliżam sobie mapę i tam gdzie widziałem powiedzmy romka jest pusto... O_oprzeprowadził sie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Też jestem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Czyli jest jednak trochę PPC w Bielsku :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Ale mi wypominasz rok urodzin ;] Ja mogę iść i napić sie coli itp, a nie od razu piwa :P Nie wiecie czemu czasami nie widać żadnego znaczka?? Przybliżam sobie mapę i tam gdzie widziałem powiedzmy romka jest pusto... O_owlasnie tez tak mam nie wiem czemu :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) Czyli jest jednak trochę PPC w Bielsku :).Może nie będziemy gorsi od warszawiaków :wink: i też jakiś browarek np w przyszły łikend? :D Za każdym razem jak odświeżę to kogo innego pokazuje :? edit: pokazuje losowe 50 osób na dole jest napis pokaż kolejne 50 i kolejne aż na końcu jest pokaż wszystkich Edytowane 16 Września 2006 przez WormBoy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kencho-1 Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Kencho-1 > Obecny ^_^ Widzę dużo ludu z Wrocka ( ok 16cie osób ) :lol2: Może jakaś ustawka na Browarek/Soczek/inne płyny. Jak ktoś będzie chętny to niech da znać > dzisiaj robię z kumplami beczkę bro, więc może np. w przyszły weekend, ale jak ktoś będzie chętny na spotkanie jeszcze dzisiaj to podam namiary i się załapie na jakiegoś darmowego bronka :lol2: Proponuję np. w następny weekend spotkanie na Pergoli, lub pod iglicą , to zasiądziemy sobie gdzieś na bro ( lub inne płyny dla niepełnoletnich ;) ) i pogadamy o sprzecie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Dopisalem sie juz. Szkoda ze nie ma nikogo wiecej z Kielc. jak nie ma jak jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Czyli jest jednak trochę PPC w Bielsku :).I okolicach... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Kencho-1 > Obecny ^_^ Widzę dużo ludu z Wrocka ( ok 16cie osób ) :lol2: Może jakaś ustawka na Browarek/Soczek/inne płyny. Jak ktoś będzie chętny to niech da znać > dzisiaj robię z kumplami beczkę bro, więc może np. w przyszły weekend, ale jak ktoś będzie chętny na spotkanie jeszcze dzisiaj to podam namiary i się załapie na jakiegoś darmowego bronka :lol2: Proponuję np. w następny weekend spotkanie na Pergoli, lub pod iglicą , to zasiądziemy sobie gdzieś na bro ( lub inne płyny dla niepełnoletnich ;) ) i pogadamy o sprzecie. Pozdrawiam Wiesz ,ja nic nie obiecuje i tylko napiszę że chętnie bym się pojawił. Jednak czasu brak ... ciągle praca , a ostatnio właśnie w weekendy. Pergola mówisz ? W sumie to lubię tam siedzieć ,jest gdzie usiąść ,a jak ktoś się zgrzeje za mocno to ma przecież fontannę ;) Tak na serio jak nie w następny to zawsze można się umówić innym razem i skoczyć gdzieś nie wiem gdzie tam lubisz do Metro np.Gdziekolwiek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Ja się też tam dodałem ;). Szkoda, że nie ma nikogo blisko mnie. Najbliżej są forumowicze z Kielc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Fajna sprawa. I've added myself :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Widze ze pr1nce mieszka blisko mnie (ta sama czesc miasta). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y666 Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 No i ja siebie też dodałem. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imba18 Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 ja sie dodalem ... tzn zalogowalem... avatar itd... ( obok mi nawet pisze Staszow,Swietokrzyskie.Poland) ale na mapie siebie nie widze, nie widze tego puntku ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 ja też sie dodałem. Też postuluje o spotkanie lubelaków... no i o spota w LBN :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzil Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 do mnie też każdy już może teraz zapukać... :ph34r: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imba18 Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 no jestem tylko trzeba przyblizyc zeby mnie zobaczyc :) bo tak to ni widac ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 ja też sie dodałem. Też postuluje o spotkanie lubelaków... no i o spota w LBN :D Ja się dołączam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Dodalem się... Szkoda, że z podkarpacia jest tak mało osób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Ja też się dodałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Czyli jest jednak trochę PPC w Bielsku :) . Hehe, Huck z Czechowic też nam nie ucieknie. Całe Podbeskidzie ŁĄCZMY SIĘ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Ja się dołączam ;)ja rowniez, ale my to sie zawsze orgazniujemy i nam nie wychodzi hehe. Moze tym razem bedzie lepiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Ja również jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 m2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Ja też już jestem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 ja rowniez, ale my to sie zawsze orgazniujemy i nam nie wychodzi hehe. Moze tym razem bedzie lepiej :)trzeba ustalić konkretny termin i miejsce - tylko w jakiś "normalny" dzień o ludzkiej porze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) Jaki jest sens umieszczania propozycji miejsca nastepnego zlotu? Jak ktoś będzie chciał przyjechać to przyjedzie nawet na koniec Polski, a umieszczanie pkt nastepnego zlotu w swojej wsi jest dla mnie troszke śmieszne... Edytowane 21 Września 2006 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Gorzej jak kazdy bedzie dodawac na mapie miejsce zlotu, wtedy czytelnosc tej mapki spadnie drastycznie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Ja tez jestem :D (Drawsko Pomorskie, bo tam mieszkam zasadniczo :D) I tez chetny na jakies bro w Poznaniu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...