YogiCK Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Zmienili chyba wlasnie system bo zupelnie inaczej teraz wyglada interfejs. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Ale kicha teraz :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Ehh biednie to teraz wygląda... Nie da rady jakoś przywrócić poprzedniego wyglądu ? :| Bo w opcjach nic takiego nie widze :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Teraz nie korzystaja z map Google tylko Yahoo!. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Widac... wyladowalem na srodku Wisly, a o nazewnictwie ulic to ta mapa nigdy nie slyszala :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) Głupota, że przerzucili się z google na yahoo :| Teraz max zoom jaki widzę to widok ogólny miasta :mur: Na googlowych mapach mogłem dać taki zoom, że mój widziałem chodnik i chuśtawki przed moim blokiem ... @J.O.H.N. Myślałem o tym, że wywalili google i zamiast napisać yahoo to napisałem właśnie google :mur: :) Edytowane 26 Września 2006 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) Głupota, że przerzucili się na google :| Teraz max zoom jaki widzę to widok ogólny miasta :mur: Na googlowych mapach mogłem dać taki zoom, że mój widziałem chodnik i huśtawki przed moim blokiem ...Przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś! Jak jeszcze nie widzisz to spróbuj ponownie i nie pij więcej. :wink: Edytowane 25 Września 2006 przez J.O.H.N. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Zmienili chyba wlasnie system bo zupelnie inaczej teraz wyglada interfejs.Omg, ale lipa sie z tego zrobiła. Teraz tam nic nie widać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) Te mapy są jakieś lewe. Faktycznie nic nie widać. Nie da się dać takiego dobrego zooma jak na google to wcześniej było. Do tego brak czata obok... szkoda a mogłem zobaczyć moje auto na parkingu przed blokiem.. Te mapy są jakieś lewe. Faktycznie nic nie widać. Nie da się dać takiego dobrego zooma jak na google to wcześniej było. Do tego brak czata obok... szkoda a mogłem zobaczyć plac zabaw przed moim blokiem i samochody na parkingu . Edytowane 25 Września 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Teraz to porażka totalna :-(. Ja chcę poprzedni widok :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Sluchajcie a moze by tak zrobic wlasna mape?? W aktualnym numerze PC World Computera jest chyba teraz dokladny opis jak zrobic samemu cos takiego na engine Google Maps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 (edytowane) Dorzucilem sie ;) Co do mapki to ciekawy plan, jest tylko jedno ale, czy znajdziemy kogos, kto bedzie mial czas, zeby sie w to bawic :/ . A tak na marginesie wiecie cos o zjezdzie modderow w Gdańsku ?? Edytowane 4 Października 2006 przez morph231 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Ty sie morph231 obudziles o poltora miesiaca za pozno - zjazd byl dniach 18-20 sierpnia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 fajne to nawet. btw myślałem, że będę jedyny z mrągowa a tu proszę, miłe zaskoczenie :] pozdrawiam mystery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Kurcze, wlasnie ogladalem filmik ze zjazdu, niech mnie ges kopnie :/ a mialem wtedy wolna niedziele :/ damn me :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 lol na tej yahoo maps wywalilo mnie wogole gdzies kolo wisly :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 lol na tej yahoo maps wywalilo mnie wogole gdzies kolo wisly :lol: Ja najwyrazniej mieszkam na lodzi, bo wyladowalem w rzece <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 To co z ta samorobna mapka? :D Ktos rzucil haslo, moze zrobi? 442 osoby na mapce, fajnie ale szkoda ze ciezko sie z niej korzysta :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Hmm, ja sie zastanawiam, co się zmieni, jak znikine napis "beta" pod napisem Frappr :D. Może to dopracują... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) Widzę że mamy liczną polonię w zapadłej dziurze Krakow w Niemczech (Meklemburgia). Tylko się zastanawiam, czemu część z nich siedzi tam w lesie :lol: Edytowane 12 Października 2006 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Widzę że mamy liczną polonię w zapadłej dziurze Krakow w Niemieczech (Meklemburgia). Tylko się zastanawiam, czemu część z nich siedzi tam w lesie :lol: Moze czuja sie wyobcowani w niemczech i tam znajduja spokoj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Faktycznie zmiana na drugą mapkę była bardzo złym pomysłem. No cóż jak się nie podobało google to zmienili i przyniesie to im spadek oglądalności i przede wszystkim zainteresowania samym projektem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Faktycznie zmiana na drugą mapkę była bardzo złym pomysłem. No cóż jak się nie podobało google to zmienili i przyniesie to im spadek oglądalności i przede wszystkim zainteresowania samym projektem.Jak bylo google to wchodzilem z ciekawosci, gdzie kto mieszka, teraz mnie cofa, jak widze, ze mieszkam w szpitalu, a ktos tam z sopotu na molo :|. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Heh sprawdzilem gdzie ja sie przeprowadzilem, wynika z tego ze teraz mieszkam w lesie :> Wam tez tak zamula ta mapa? Wolno sie przesuwa wszystko, wolno dogrywa? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Taa, podziekujmy Yahoo za wysokiej jakosci produkt :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 http://www.google.com/apis/maps/ To co, robimy maps.purepc.pl? :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 SGJ chyba masz dobry pomysł bo to co teraz jest na frappr to wielka porażka. Chciałem się wyszukać na mapie. Po 20 minutach przesuwania i szukania, gdzie jest w ogóle moja dzielnica, dowiedziałem się, że mieszkam w lesie i już zdjęcia ani mapa tego nie obejmuje. Ba nawet nie ma ulic koło mnie co jak wyglądam przez okno z lekka się mija z prawdą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Tylko jezeli by teraz zrobic taka mapke od nowa, czy tym 450 osoba bedzie sie chcialo przepisywac na nowa :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 ja sie dodalem do tego frapera ale sie shit zrobił teraz :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Tylko jezeli by teraz zrobic taka mapke od nowa, czy tym 450 osoba bedzie sie chcialo przepisywac na nowa :>Mnie by sie chcialo B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...