costi Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Raz im sie chcialo, to IMHO drugi raz tez sie zechce :) W koncu roboty z tym nieduzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Jestem za :mrgreen: bo mnie ten fraper denerwował :evil: No to do dzieła @SGJ lub @romek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 podwiesić wątek i ludziska będą sie wpisywać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) A już jest na co się wpisywać? :lol2: Edytowane 17 Października 2006 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
142577_1513373307 Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Hmm ja jakbym sie umiescil na mapie to i tak by mnie nie bylo widac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Właśnie sie dopisałem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 szybki jesteś :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 szkoda ze tylko miasta :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Orany wszystko po murzyńsku napisane Czy może mnie ktoś poprowadzić za rączkę jak mam umieścić swoją ksywkę na tej mapie. Na razie się zarejestrowałem i ni kuta nie wiem co dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg sd Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Hehe jestem pierwszym użytkownikiem ppc z Piecowic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Komu sie zechce, napeno mnie znajdzie. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Fajne to i się dopisałem :) ale faktycznie przeładowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Pojawiłem się na mapce!!!Yupi:):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 To i ja nie będę gorszy, dodałem się :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Tak patrze i widzę, że znowu korzystają z Google Maps ;> Tylko teraz się tego nie da ładnie zoomować tak jak to kiedyś było ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilou Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 a ja mam pytanie (wybaczcie, ze w tym watku) - czy możecie podać linka do stron (kilku, nie tylko google earth) na których dostępna jest satelitarna mapa świata (w głównej mierze chodzi mi o włochy), ale o mape bardzo szczegolowa (kiedys byla dostapna na jakiejs polskiej stronie z koncowka gov. w domenie mapa polski) - do tego tez poszukuje linka, dzieki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) Dodałem się, adres zamieszkania z dokładnoscia do kilkunastu metrów ;DJak to zrobiłeś bo ja cós nie mogie :( EDIT: Teraz to już kicha zupełna, szkoda :( Edytowane 5 Stycznia 2007 przez wheelerfan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...