Guest985623 Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 chcialem zagrac w MDK , mam oryginal , zainstalowalem gre wszystko ok uruchamiam ja a tu wyskakuje komunikat o braku cd ... ,, wloz krazek z gra ,, tak samo dzialo sie z gta ... nie wiem szanuje te plytki wiec co sie dzieje ? a kiedys dzialaly normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 eee tam :) szkoda forum zasmiecac :) a 01.01.01 to tez zla?? czy 02.02.02?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Jezeli tak sie dzieje z wiekszoscia plyt to poprostu CDROM ci sie psuje - wymienic albo wyczyscic laser! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 chcialem zagrac w MDK , mam oryginal , zainstalowalem gre wszystko ok uruchamiam ja a tu wyskakuje komunikat o braku cd ... ,, wloz krazek z gra ,, tak samo dzialo sie z gta ... nie wiem szanuje te plytki wiec co sie dzieje ? a kiedys dzialaly normalnie ehhhemmmm..... ostatnio pamietam ze tu byl post 01.02.03 to fajna data........ teraz sie nagle na CD zmienilo?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...