Skocz do zawartości
Wofek

Skąd Norton Ghost ?

Rekomendowane odpowiedzi

Skąd mogę pobrać Norton Ghost może być starsza wersja ???? PLIZ !

Slabo szukasz. Przeciez tego pelno lezy w sieci i w jakiej tylko chcesz wersji. Wchodzisz na dowolna wyszukiwarke ftp i szukasz (www.filemirrors.com i podobne)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... ja bym jednak proponowal ze sklepu... moze powiecie ze ocipialem, lecz wlasnie KUP SOBIE ORYGINAL!

I to jest właściwa odpowiedź. Jak kogoś nie stać, to niech sobie reinstaluje windowsa. Ja do tej pory pracowałem na office 97 i win98 bo na nowe mnie nie było stać. W związku z wymianą sprzętu mam zamiar kupić winXP home i wytrzymać na nim co najmniej 4-5lat. Wyjdzie ok 100 PLN rocznie, czyli jakieś 8pln miesięcznie. Innego softu nie kupię, office'a będę używał darmowego, a do przeglądania xls i doc z officee 97-XP są darmowe programy MS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Latwo mozesz sobie znalezc to czego szukasz. Sciagnij sobie Kazan z Kazan.com lub bearshare z bearshare.com. Za pomoca tych programow znajdziesz wszystko czego szukasz. :) Maja nawet tam wersje 2002.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... ja bym jednak proponowal ze sklepu... moze powiecie ze ocipialem, lecz wlasnie KUP SOBIE ORYGINAL!

A Ty myslisz ze skad ja go (Ghosta) mam ??????

na CD ze sterami do Epoxa jest zalaczony Ghost 6.03

, i pare innych rzeczy

Qrcze zaraz wszyscy rzucaja sie ze pirat 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...