ven Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Kupiłem powyższego Shutla(kt400) , procka AMD 2000 XP+ i pamiątki na 333. Złożyłem go po czym wchodzę do biosa żeby zmienic magistrale na 133 a tam :0 mogę ustawiać tylko w przedziale od 100 do 132. odpalam na 132 reset i czarny ekran. Jak wkładam na tą płytę wysłużonego 1.6XP+ odpalam na 132 komp znowu się nie podnosi. Zaciągnąłem nowego biosa z www.shuttle.com i nadal to samo . Może wie ktoś o co chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Na plycie musisz miec jakas zwore ktora przestawia fsb na 133 i na 166(powinno byc ).Instrukcja w lape i do dziela. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doss Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 rzeczywiscie na plycie jest zworka zmieniajaca taktowanie fsb - wiec nie powinienes miec z tym zadnych problemow. Znacznie powazniejszy wydaje sie problem zmiany mnoznika - nie znalazlem nigdzie takiej mozliwosci (plyty wprawdzie nie mam osobiscie, ale przejrzalem dokladnie manual). Czyzby plyta akceptowala tylko domyslny mnoznik procesora? Moze ktos ma dokladniejsze informacje w tej kwestii. Nawiasem mowiac shuttle robi coraz lepsze plyty (patrz np. AK-37GT/R) i sa bardzo atrakcyjne w nizszym przedziale cenowym. doss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 doss mozesz mi zapodac jakiegos linka gdzie testuja te shuttle AK-37GT/R Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doss Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 prosze bardzo- oto przykladowe przeglady tej plyty http://www.amdboard.com/shuttleak37gtr.html http://www.extremetech.com/print_article/0...,a=32340,00.asp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...