Marcin_gps Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Wlasnie dostalem Herca 8500LE i zastanawiam sie, ktore stery beda najlepsze. Slyszalem opinie, ze Catalysty 2.5 sa lepsze od 3.0. I co sadzicie o Direct X 9.0?? To moj pierwszy kontakt z kartami ATI, wiec badzcie wyrozumiali, ale chyba dokonalem dobrego wyboru :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Referencyjne od Herculesa, czyli catalyst 2.5 + DX 8.1 - to chyba najlepsza konfiguracja. Z DX 9 możesz mieć problemy, wiele osób miało, sam zostałem przy 8.1, 9 zainstaluje dopiero jak nie będę miał innego wyjścia, czyli po ukazaniu się nowych gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 I jeszcze jedno Macie w biosie wlaczone fast writes??? Bo na moim mx'ie przy wylaczonym bylo lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Ja mam wyłączone, dawało niewielki przyrost wydajności a komp lubił się powiesić, rzadko bo rzadko, ale jednak, bez fast writes jest stabilniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Juz sie troche bawilem karta i jestem bardzo zadowolony PS Czy 7300 punktow w 3DMARK 2001 SE to dobry wynik bez krecenia karty i proca???Juz sie troche bawilem karta i jestem bardzo zadowolony PS Czy 7300 punktow w 3DMARK 2001 SE to dobry wynik bez krecenia karty i proca??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 wynik w normie w sumie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 za miesiac kupie sobie xp 1700+ 0,13 BO to zobaczymy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 wtedy to bez krecenia kolo 10k powinienes miec ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 juz nie wytrzymalem i zmienilem bios na razie chodzi na 285/285 i jest git, a pamieci ledwo cieple!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 ledwo cieple to dotknij jak wykonuje sie test 3dmark - zmienisz zdanie hehe :) co do wyniku to ja mam przy Catalystach 3a i DX 9.0 na setupie ponizej ok 8200 punktow- ustawnienia i taktowanie karty standardowe. co do DX 9.0 to nie sprawil jak narazie zadnego problemu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 wtedy to bez krecenia kolo 10k powinienes miec ;) na sdram za chiny nie przekroczysz 9500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 na razie mam 7800 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IVO Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 A ile miałeś na oryginalnym biosie i nie kręconej karcie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 przed zmiana biosa mialem 7200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksk Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 ja mam 8300pkt na XP i 8500pkt na 98se, default nic oc (tylko grafa 275/275) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 za pare dni dostane xp 1700+ 0,13 to zapodam jakie wyniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...