marco Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 W dzisiejszych czasach laptop coraz częściej zastępuje stacjonarne komputery. Powodów, dla których się tak dzieje jest wiele. Jednak co zrobić w momencie, gdy chcemy, aby notebook stał się czymś więcej niż tylko narzędziem do pisania w Wordzie czy przeglądania internetu? Czy jesteśmy jednak przykuci do „stacjonarek”? Czy nie ma żadnej alternatywy dla „mobilnych” amatorów grania czy obróbki video? Odpowiedź, mam nadzieje, znajdziecie w poniższej recenzji. http://www.purepc.pl/node/490 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 jestes pewien co do taktowania x1600? ja w A6ja mam 450/350 druga sprawa co do multicore - nagrywanie plyt i word/blablabla bez zaciec? wow to naprawde nie wiem jakim cudem bo u mnie w a6j powoduje to znaczne zwolnienie systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 moze byc? Co do pracy to tak wlasnie jest, takze moze masz juz tak zasyfiony system, ze nawet 2 rdzenie nie pomagaja. U mnie jest dokladnie tak jak napisalem, nie mam zadnego powodu zeby sciemniac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Pewnie ma problem z nagrywaniem. Czasem w windows nagrywanie potrafi zmulic system(głownie ram i pf) i nawet 4 rdzenie nie wiem czy by pomogły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 bart - masta sie nie myli, takie taktowanie jest w w3j ponieaz on ma ddr3 na grafie, a Ty i ja mamy ddr2 co do nagrywania i worda to nie wiem co Ty stary zrobiles windowsowi, bo u mnie wszystko dziala jak nalezy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Już jakiś dłuższy czas dziwiłem się czemu ta recka nie jest na portalu, skoro jesteś w redakcji. Jak widać, doczekaliśmy się ;) Jedyne do czego bym się przyczepił, to zdanie o tym, że dostajemy obecnie najnowszy procesor od Intela. Jak sam napisałeś, we wrześniu była premiera Meroma. No ale przypuszczam, że tekst pisany jakiś czas temu, więc chyba nie ma sensu bawić się w poprawki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Premiera to nie to samo co dostepnosc w sklepach ;) A poza tym masz racje : recka juz troche sobie "lezakowala" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxxxio Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) Majter maly edit zrob bo "zagroda MediaBay pozwalająca na zamontowanie dodatkowej baterii lub dysku " brzmi smiesznie .. raczej zatoka ;) ps.Czytalem gdzies o wszelkich multi/media/utra bayach ze hotswap w przypadku dysku twardego moze sie nie powiesc,raczej nalerzy wylaczyc kompa przy takiej operacji(co innego z napedem optycznym,FDD/IomegaZIP/bateira tutaj problemow nie ma). Edit: do zalet wbudowany mikrofon,a w przyszlych reckach dodawaj do wad jego brak,bo jest on coraz mniej powszechny ;) Edytowane 6 Września 2006 przez baxxxio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Dzieki za komentarz. Zagroda, zatoczka dla mnie to podobnie brzmi, no ale innym osobom moze to odpowiadac lub nie. Generalnie szczegol, ale postaram sie pamietac o tym nastepnym razem. Co do mikrofonu to troche mnie zdziwiles bo myslalem ze mikrofon jest raczej wszedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxxxio Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) Tez sie zdziwilem kiedy sprawdzalem specyfikacje nx8220/nc8230 i nc8430 ze brak inf o wbudowanym mikrofonie... ale niech mnie kots poprawi jesli nie mam racji . EDIT: To sie sam poprawiam bo seria NC/NX/NW8xxx ma mikrofon, ale jest tesraz wiele modeli go nieposaidajacych. Edytowane 10 Września 2006 przez baxxxio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 @maSTHa212 Bardzo solidna recka fajnie sie ja czyta. Nic dodać nic ująć. czekam na wiecej BTW Moze byś napisał recke E50 :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 SGJ napisał(a): Pewnie ma problem z nagrywaniem. Czasem w windows nagrywanie potrafi zmulic system(głownie ram i pf) i nawet 4 rdzenie nie wiem czy by pomogły. mam czysty system takze nie moze byc mowy o tym zebym mial za[ciach!]y system, a nie spotkalem sie jeszcze z kompem ktory by nie zwalnial podczas korzystanie z dvd/cd, ale najwyrazniej mamy inne indywidualne doswiadczenia a np. jak wchodzicie do moj komputer i sprawdza sobie dvd co tez za plytka jest w napedzie, nie czujecie takiego zwisu na pare sekund podczas gdy czyta plyte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...