Patryk555 Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) Witam, wczoraj odlaczylem router z pradu, i po ponownym podlaczeniu, komputer nie wykrywa go, niemoge wejsc w panel administracyjny bo strona niemoze sie wyswietlic, instalacja oprogramowania z plyty tez nie moze zostac dokonczona bo router niemoze byc wykryty. Odlaczalem wszystkie kable podlaczalem na nowo, i nic to nie dalo, sieciowke mam zainstalowana. Co zrobic zeby go uruchomic?? dlaczego po odlaczeniu zasilania zaczely sie z nim problemy? Edytowane 6 Września 2006 przez Patryk555 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Poprostu go zresetuj guzikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Resetowalem go juz wczesniej i nic, zadnej reakcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Okazalo sie ze router padl :? , wymienili mi w sklepie na nowego i w trakcie ustawiania opcji i nacisniecia 'apply' tak samo jak w tamtym po restarcie stalo sie to samo co z poprzednim :blink: Cos te routery sa felerne a tak je wszedzie polecaja, chodzi mi o ten model bo niewiem jak z innymi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...