partyboy666 Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 witam, moj brat wraca za jakies 2 tyg. z usa i chcialbym zeby przywiozl mi to i owo :) komp bedzie sluzyl przede wszytkim do gier, procek: e6400 newegg ~235$ mobo: gigabyte DS3 newegg ~140$ vga: ATI x1900xt newegg ~320$ razem: ~2100zl (po kursie 1$ = 3zl :) ) mam pytanie czy oplaca sie dorzucac do conroe z 4mb cashy na rzecz gorszej grafy ?? dodam ze superpi mnie nie podnieca :) procka bede oczywiscie krecil jak najwyzej sie da (na ninjy). na ram mam osobno ze 400zl (2x512 starczy narazie) chcialbym kupic cos do tej kwoty (mam nadzieje ze DS3 ma jakies sensowne dzielniki zeby nie lecialy pamiatki 1:1 bo tanie chyba niewiele wytrymaja ? ) dzieki i pozdrawiam partyboy666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?...N82E16814102003 ta sama karta 10$ tylko nazwa sie roznia a jak masz na ramy to moze te G.SKILL 1GB (2 x 512MB) http://www.newegg.com/Product/Product.asp?...N82E16820231064 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyboy666 Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 a czy DS3 nie bedzie miala problemow z tymi kostkami ramu ?? bo sa calkiem apetyczne.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 tylko co z cłem? bedziem usiałte paczki pootwierać żeby jako nowe nie szły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyboy666 Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 tylko co z cłem? bedziem usiałte paczki pootwierać żeby jako nowe nie szłyz tym juz cos sie wykombinuje, ogolnie znajomy wracal juz duzo razy i jeszcze sie nei zdarzylo zeby musial otwierac bagaz a przewozil po kilka laptopow + kamery itd za jednym zamachem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...