Serekin Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 witam przewalam internet i jakoś nie mogę znaleść danych aby rozszyfrować oznaczenia na procesorach AM2, znalazłem na s939 i na 940 ale na am2 ni cholery nie mogę :mur: jak ktoś gdzieś trafił to bede wdzięczny pozd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 a czego konkretnie nie mozesz rozszyfrowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 chodzi pewnie o te literki i cyferki na procku napisane tak ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serekin Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 a czego konkretnie nie mozesz rozszyfrowac?chodzi konkretnie o napiecie i temperature, tydzień produkcji to mozna sie domyśleć ;), jedyna informacja jak znalazłem na STRONACH AMD to to ze mój procek ma trzy różne napiecia, ale ja konkretnie chce wiedzieć odnośnie mojego egzemplarza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 http://fab51.com/cpu/guide/opn-am2.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serekin Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) http://fab51.com/cpu/guide/opn-am2.html tak ale dalej nie wiem jakiemu napieciu odpowiada A w tym oznaczeniu dla procesora 3800+? Edytowane 6 Września 2006 przez Serekin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BladdiE Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 (edytowane) dla procesora 3800+? IMO jak oznaczenie zaczyna sie od ADD to masz uber-nisko-prado-zernego-proca (EE-SFF TDP 35W 1.025V/1.075V), jak od ADO to masz EE TDP 65W 1.20V/1.25V, a jak od ADA to TDP 89W 1.30V/1.35V.. T Case i reszte mozesz wyczytac z tabelki.. A napiecia przeciez mogles sprawdzic poprzez mobo : P Edytowane 7 Września 2006 przez BladdiE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 a nie to by interesowały serie które są dobre do oc w m2 ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...