boolk Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Witam nie moge uporac sie z jednym problemem , dzisiaj od rana probuje nagrac obraz partycji u tworzony nortonem ghostem na plyte dvd problem polega na tym ze nie moge utworzyc plyty bootowalnej stracilem juz 6 plyt dvd i zostala mi tylko jedna zadna nie dziala stosowalem sie do tematow ktore znalazlem w sieci i nic, mam obraz dyyskietki nortona nagralem go nerem z opcjam plyta startowa umiesilem obraz dyskieki ima dodalem obraz partycji nagralem zrestartowalem kompa i nic , wiec poszukalem innego obraqzu plyty nortona ghosta wteedy po uruchomieniu w dosie pojawia mi sie cos w stylu 1. floppy 1.44 type (13) i stoi nic dalej nie idzie . pozniej wyszukalem zeby nagrac plyte bootowalna z obrazem dyskietki startowej 98 i wyskakuje to samo cos z floppy 1.44 i stoi . nie posiadam rowniez zadnej plyty win98 z bootem jedynie xpLITE z sp2 .hce jeszcze powiedziec ze nie mam zadnej dyskietki nie uzywam ich juz od dawna i nie chce robic dyskietki startowej tylko dvd nie wiem jak sie z tym uporac zostala mi ostania plyta jesli nie otrzymam zadnej sensownej odpowiedzi to pier.... te obrazy wroce do standardowego formatowania i instalowania XP, mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto bedzie znal rozwiazanie mojego problemu dziekuje z gory i pozdrawiam prosze zadawac pytania bede probowal opowiedziec jak najlepiej i pomoc w rozwiazaniu tej sprawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...