goralsim Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Ej ludziska komp juz działa tylko nie wiem jak bios ustawić pod sprzęt który mam w sygnaturce?? jak ktoś chcialby mi pomóc to na gg 4972208 PLEASE Jest cos napsiane jak właczam to wyskakuje NVIDIA Boot agent a później reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key podłączyłem dysk twardy i jak już ma do wczytywania windowsa wchodzić to wyskakuje blue screen i reset o co chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 "reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key" 1. Jak masz dyskietkę we floopie to ją wyciągnij. 2. Ustaw First Boot Device żeby startowało z HDD na którym jest Windows. 3. Jak po wymianie sprzętu nie robiłeś formata to musisz go zrobić, bo windows ci nie wystartuje ;] (to jest przyczyna blue screena ;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 A pozatym to wszystko powinno pisać w instrukcji od płyty głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) A masz wgranego windowsa ? Jak nie to wgraj ... Wyglada , ze nie widzi dysku , z którego ma bootować... spróbuj na innym dysku , a jak nie masz to bootni , z płyty jakiegoś linuxa ... Ja tak miałem , i okazało się , ze dysk . OT Za tyle tematów to wlepią ci % za spam Edytowane 6 Września 2006 przez lukas_gab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goralsim Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Wszystko jest ok,. Już zainstalowałem Windowsa i n ic w biosie nie ustawiałem prócz kolejności wykrywania . Czy musze cos dodatkowo ustawiać w biosie?? Musiałem zrobić formata dlatego był blue screen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Wszystko jest ok,. Już zainstalowałem Windowsa i n ic w biosie nie ustawiałem prócz kolejności wykrywania . Musiałem zrobić formata dlatego był blue screen 2. Ustaw First Boot Device żeby startowało z HDD na którym jest Windows. 3. Jak po wymianie sprzętu nie robiłeś formata to musisz go zrobić, bo windows ci nie wystartuje ;] (to jest przyczyna blue screena ;]) :wink: Czy musze cos dodatkowo ustawiać w biosie??Jak wszystko śmiga i się nie bawisz w o/c to raczej nie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...