nightstalker Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) Hej! W czasie wolnym od pracy pomagam znajomym przy ich stronkach. Tym razem padło na klub motocyklowy dla którego kiedys napisałem cms. Jak oceniacie moje dzisiejsze dzieło ? design dla motofort.boo.pl EDIT : To juz nieaktualne :P Pod linkiem nic nie ma... Edytowane 16 Września 2006 przez nightstalker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Poza tym, że jest trochę ciemno (wolę jasne strony), linki pod logo nie działają i brakuje stopki "Wszelkie prawa zastrzeżone", to jest ok. W sumie bardzo klimatyczna stronka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 linki nie dzialają bo to tylko design :D strona wlasciwa jest na www.motofort.boo.pl jesli kogos temat interesuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Bardzo dobra strona. Wszystko na miejscu. Nie ma jakiegoś przesilenia. Ładnie i schludnie, a przede wszystkim prosto. Brawo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) Ups... Temat troche nieaktualny bo teraz pod tym adresem pojawił się design dla domu pomocy połecznej :D Z motocyklistami to oni mają mało wspólnego :P No ale w związku z tym że to też moja dzieło, a grafik ze mnie marny to proszę o ocene i ewentualne sugestie... EDIT : Adres taki jak poprzednio, czyli www.nightstalker.ovh.org :) Edytowane 16 Września 2006 przez nightstalker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Menu troszke wyrwane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Rzeczywiście to menu niezbyt pasuje do ogólnego zarysu strony. Odgradza dwa obrazki, a może lepiej je wkomponować w jeden obrazek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...