gofeer Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Zna ktos mzoe jakis dobry program do lamania hasel na archiwach rar, glownie chodz mi o nazwe to chyba juz znajde, a jak byscie mieli jakies linki to tez bylbym wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 poszukaj na stronie chipa tam coś takiego było ewentualnie yahoo wpisz hack rar to wywali liste na tydzień :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Advanced Archive Password Recovery ...to taki ruski programik do łamania haseł na zipach i rarach itp.... polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Advanced Archive Password Recovery http://www.elcomsoft.com/archpr.html windowsowy programik prosty w obsludze lamie hasla do rarow zipow i innych :) poszukaj cracka na necie, ja znalazlem i mam pelna versje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gofeer Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 ok dzieki wszystkim, zaraz zaczynam szukac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 no wszystko fajnie,mam ten program chlopaki, ale i tak nie wyciagniecie nim hasla z archiwum rar albo zip....jak do tej pory ten program nie rozszyfrowal mi ani cwierc archiwum!!! jesli komus sie udalo, niech napisz jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 sprawdź TU, sam ich nie sprawdzałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naquim Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Jak hasło jest długie to bez super compa je za miesiąc złamiesz metodą brutal force (albo za kilka miesięcy) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...