Shark19 Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) Witam. Zamierzam dokonać zakupu zestawu Koda DRA-660 + zestaw pięciu kolumn F-51 + SW850. Zestaw ma służyć głownie do słuchania muzyki , oraz czasem oglądania ( ok 1-2 razy w tyg ) oglądania filmów. Zestaw dostępny jest w pakiecie w bardzo atrakcyjnej cenie ( 1333 zł ). gdyby kupować oddzielnie głosniki + woffer + amplituner, wyjdzie ok 500 zł drożej Z racji ograniczonych funduszy nie stać mnie na coś droższego niż 1,4 max 1,5 tyś, więc myśle że jest to najlepszy w tej cenie wybór. O ile o głosnikach F51 czytałem i słyszałem wiele dobrych opinii, to jednak pewien niepokój budzi we mnie ten amplituner DRA-660 Osobiście wolałbym zamiast niego Av-504, gdyż odtwarzacz DVD już mam, ale Av-504 razem z tym zestawem głosników ( F-51 i SW850 ) kosztował będzie 1900 zł, a to już za dużo. A więc : - Jeżeli podawany DRA-660 sygnał stereo na dwukanałowe wejście RCA cich , jakie amplituner ma możliwości uprzestrznnienia sygnału stereo ?? i jaka jest jakość dzwięku stereo - czy ten amplituner posiada kolektor graficzny ?? - czy DVD czyta tylko DVD, czy też inne Mpeg i Divixy ?? Z góry bardzo dziękuje za wszelkie odpowiedzi. Edytowane 6 Września 2006 przez Shark19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...