lewy Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) Nowy sprzęt na DFI NF Ultra II-M2 , zintegrowana karta AC97 . Instaluje WinXP, sterowniki, na koniec te do dźwięku. Wszystko ładnie chodzi... ale nie ma dźwięku. W menedżerze urządzeń kasuje AC97, instaluje najnowsze stery z netu, sprawdzam czy karta włączona w biosie, wreszcie instaluje kolejny winXP i na nim odnowa sterowniki.... i nic - dalej nie ma dźwięku. Jakieś pomysły co z tym zrobić? Coś przeoczyłem czy walnięta płyta główna? Edytowane 7 Września 2006 przez lewy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) Może sa na mobo jakieś zworki odpowiadające za dźwięk, bynajmniej ja tak mam na swojej, niby pozornie winamp gra, ale w głośnikach głucho :) Edytowane 6 Września 2006 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 WinXP :arrow: Stery do mobo :arrow: Stery dzwiek/grafika/ect :?: Nie wywala zadnych bledow podczas instalacji? Zadne wejscia nie wyciszone? Prawiodlow podpiete glosniki/sluchawki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 WinXP :arrow: Stery do mobo :arrow: Stery dzwiek/grafika/ect :?: Nie wywala zadnych bledow podczas instalacji? Zadne wejscia nie wyciszone? Prawiodlow podpiete glosniki/sluchawki? Żadnych błędów, wejścia sprawdzone, sprawdzałem na słuchawkach i głośnikach. Dokładnie, niby wszystko gra a głosu nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...