ga.patrick Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Witam szukałem na forach informacji czy neostrada pracuje na usb 2.0 czy nie. Nie znalazłem żadnego info :/ Może ktoś z was mi pomoże pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 To zalezy ktory z modemów. Sagem Fast 800 jest na USB 2.0. Na temat innych modeli prawde google ci powie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orochimaru Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Dlaczego miałaby nie współpracować? USB 2.0 obsługuje urządzenia starsze. Co do Sagema to potwierdzam, u mnie działa, ale inne na 90% też będą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ga.patrick Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Orochimaru napisał(a): Dlaczego miałaby nie współpracować? USB 2.0 obsługuje urządzenia starsze. Co do Sagema to potwierdzam, u mnie działa, ale inne na 90% też będą. Wiecie mi tez chodzi Tylko chodzi mi o to czy to chodzi tylko z powodu wstecznej kompatybilności czy dlatego że działa z 2.0 Czy w takim razie robi to jakąkolwiek różnicę?? Aha modem - SAGEM 800-840 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Nie nie robi zadnej róznicy. Jakby to chodziło o pen-driva lub zewnetrzny dysk na usb to tak, ale w wypadku neta nie ma to znaczenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ga.patrick Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 torque napisał(a): Nie nie robi zadnej róznicy. Jakby to chodziło o pen-driva lub zewnetrzny dysk na usb to tak, ale w wypadku neta nie ma to znaczenia ;) Ok o to mi chodziło. Czy zrobi to różnicę:) dzięki rozwiałeś moje wątpliwości A jak jest z drukarkami?? (lexmark Z705) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Popatrz w instrukcji lub na stronie producenta czy ma USB 2.0 z tym ze w tym wypadku równiez nie ma to praktycznie zadnego znaczenia ;) bo wyzszy transfer sie tutaj nie sprzydaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ga.patrick Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 torque napisał(a): Popatrz w instrukcji lub na stronie producenta czy ma USB 2.0 z tym ze w tym wypadku równiez nie ma to praktycznie zadnego znaczenia ;) bo wyzszy transfer sie tutaj nie sprzydaje. właśnie na stronie nie umiałem nic znaleźć ale ok dzięki za pomoc pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...