Skocz do zawartości
boolk

Nie Rozpoznano Urzadzenia Usb

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

ja juz nie moge , ostatnio cos prypalo sie z usb, gdy podlanczam pada dual shocka 2 na dole wysietla mi sie nie rozpoznano urzadzenia usb i nic dalej nie moge zrobic, instalowalem wszystkie mozliwe sterowiki do niego i nic , formatowalem dysk z 3 razy i tez nic nie pomoglo czy z sp1 czy z sp2 jest to samo, ale klawiatura i aparat dziala bez problemowo i teraz nie wiem czego to jest wina :blink: , pozyczylem ostantio od kumpla pada podlaczylem odrazu wykrulo mi wszytko git, minely z dwa dni podlanczam tego samego pada pozyczonego a tu to samo nie rozpoznano urzadzenia usb , juz nie wiem co robic czy potrzebne sa jakies dodadkowe stery albo jakas poprawka do xp juz nie mam pojecia co zrobic :mur: . W biosie zmienialem opcje z 2.0 i bez i caly czas to samo , podlaczalem pod wszytkie wtyczki i tez nic nie daje , jak ktos zna odpowiedz to bardzo bym byl wdzieczny , przeszukalem wszystkie dostepne tematy w necie i nigdzie nie znalazlem odpowiedzi ponizej zalaczam linki do screenow.

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no mozliwe ze cos tam w przejsciowce jest nie tak do dlaczego podlaczylem drugiego pada zwyklego bez zadnej przejsciwki "zwyklak" bez sterownikow i wyskakuje mi to samo a u kumpla dziala normalnie .

P.S czytac umiem, gdy bym nie umial nawet nie zakladal bym tego tematu , nie kazdy jest taki modry i wie wszystko na temat windowsa i jesgo nieustajacych problemow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi