kazik2000 Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Hello! Czy są tu miłośnicy tejże ciekawej karcianki? Ostatnio napotkałem na necie możliwość grania w KULT online (i w inne karcianki też). Co prawda gra ma znikomą popularność, a w zasadzie już chyba przymiera ale a nóż widelec łyżka znajdę tu jakiegoś innego maniaka? :> A teraz krótkie fakju: Wchodzisz tutaj: http://www.ccgworkshop.com/ W dziale download ściągasz gatlingEngine i instalujesz na kompie. Zakładasz darmowe konto i w zasadzie tyle. Aha, jeszcze tylko trzeba dociągnąć artworki i złożyć swojego decka (bo to co już jest to o kant pupy roztłuc :P) Czy wogóle ktoś pamięta jeszcze tą fajną gierkę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Pamieta, choc nie gral nigdy (jakos sie nie zlozylo). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Ja pamietam jak gralem sobie z kolega w doomtroopera. ;] Granie w online w takie cos mija sie z celem, tak samo jakbys grac w magie i miecz przez net, cala magia tych gier polega na spotkaniu sie z ludzmi na zywo. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 No ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. A poza tym to masz dostęp do wszystkich kart jakie wyszły na rynku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Gram w kult juz chyba z 6 lat i parę razy grałem po sieci ale to nie to samo ! Pozatym w kult najlepiej gra sie najlepiej w 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Zgadza się! Na żywo są emocje i dyskusje, czaesem sojusze a czasem zdrady ;) PS: Można grać we czterech i można wysyłać privy czyli "prawie" jak na żywo. Ja grałem w KULT tylko na pierwszym i drugim roku studiów. Teraz nie mam innej możliwości ponad to. Dlatego narazie jeszcze mnie to bawi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...