Andrz3j Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Jak ustawić ostrość na wyświetlaczu w Nokii 5110 (v05.30 NSE-1) ?? Próbowałem progsem nkprofile ver. 1.0 i 1.1 ale niestety nie mogę przestawić ostrości (cały wyświetlacz jest nadal bardzo ciemny ;( ) W noki ze starszym oprogramowaniem nie miałem problemu ze zmiana ostrosci przy użyciu nkprofil.. Znacie jakieś inne oprogramowanie lub sposób aby rozjaśnić ten wyświetlacz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 w logomanagerze chyba mozna... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Guzik a nie mozna. Nie we wszystkich modelach nokii jest to mozliwe. Mozliwe to bylo w modelach 6xxx, 7xxx i 8xxx no i moze w nowszych modelach. Ale niestety wydaje mi sie ze w twojej nokii jest to niemozliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Guzik a nie mozna. Nie we wszystkich modelach nokii jest to mozliwe. Mozliwe to bylo w modelach 6xxx, 7xxx i 8xxx no i moze w nowszych modelach. Ale niestety wydaje mi sie ze w twojej nokii jest to niemozliwe.Czyzby wina nowszego oprogramowani v05.30?? w starszej 5110 swobodnie tym regulowałem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Może go "przemroziłeś" albo wystawiłeś na działanie słońca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Może go "przemroziłeś" albo wystawiłeś na działanie słońca... wstawiony zostal nowy wyswietlacz i tak swieci , rozkrecałem kilk arazy juz ta nokie i nic dalej to samo. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Guzik a nie mozna. Nie we wszystkich modelach nokii jest to mozliwe. Mozliwe to bylo w modelach 6xxx, 7xxx i 8xxx no i moze w nowszych modelach. Ale niestety wydaje mi sie ze w twojej nokii jest to niemozliwe. eeee no przeciez sam regulowalem w 5110, 3210 itp./..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Guzik a nie mozna. Nie we wszystkich modelach nokii jest to mozliwe. Mozliwe to bylo w modelach 6xxx, 7xxx i 8xxx no i moze w nowszych modelach. Ale niestety wydaje mi sie ze w twojej nokii jest to niemozliwe. eeee no przeciez sam regulowalem w 5110, 3210 itp./..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 kurcze tez regulowałem ale co z tą?? Ma ktoś jakiś pomysł?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 A moze lipny wyswietlacz. Gdzie go kupowales??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 wrzuc starszy soft :) jezlei kcesz, to ci wysle na maila, mam wszystkie, ktore wyszly do lipca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 kurcze próbowałem już konokiem, nkprofile itd i qpa.. Do zmiany softu potrzebny jest chyba Dejan flasher?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...