j4n3k Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Posiadam dysk przenośny i chciałbym, aby od się całkowicie wyłączał bez odłączania kabli z komputera. Czy jest taka możliwość? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j4n3k Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 ale to wszystkie wyłącza a mi chodzi aby tylko jeden i w określonej godzinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Urządzenie mozna wyłaczyc w menedzerze urządzeń. Jest tez program działajacy w wierszu poleceń. Gdzies w dziale Windows podałem kiedys linka do niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j4n3k Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Urządzenie mozna wyłaczyc w menedzerze urządzeń. Jest tez program działajacy w wierszu poleceń. Gdzies w dziale Windows podałem kiedys linka do niego.Jeśli chodzi o sposób wyłączenia dysku przez menadżer urządzeń to dysk nadal działa po wyłączeniu. Czy można prosić jeszcze raz o tego linka albo nazwe programu bo szukałem i nie znalazłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 napisz dokładnie informacje o tym dysku czy jest podpięły do portu USB,SCSI,... zasilacz jest zewnętrzny czy dysk pobiera prąd np: z portu USB ? dysk przenośny to bardzo obszerne pojęcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j4n3k Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 napisz dokładnie informacje o tym dysku czy jest podpięły do portu USB,SCSI,... zasilacz jest zewnętrzny czy dysk pobiera prąd np: z portu USB ? dysk przenośny to bardzo obszerne pojęcie Jest to dysk ARDATA Mobby disk 80 GB 2,5" dysk jest na USB i pobiera prąd z USB. Dysk jest stosowany jako przestrzeń na backup bazy danych. Dysk posiada guzik OTB do robienia backupów. Do tworzenia backup stosuje program Backup4all. Dysk jest podłączony pod serwer który chodzi 24h; serwer z windą i chciałbym bez odłączania dysku z kompa wyłączać go, aby nie chodził bo szkoda, żeby chodził 24h taki dysk, bo troche on kosztuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 a przez bezpieczne usuwanie sprzetu probowales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j4n3k Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 a przez bezpieczne usuwanie sprzetu probowales?Tak, komputer wtedy odłącza dysk jest napisane, że dysk jest odłączony, ale on nadal chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...