mb_asasello Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Witam! Potrzebuję porady przy wyborze dobrej płyty głównej na NF4 s.939. Przedział cenowy to do ok. 400PLN. Komputer będzie służył głównie do gier, raczej bez O/C. Współpracować będzie z GeForce 7900 GT Gigabyte 256. Z góry dzięki za info. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ras1984 Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Napisałes że chcesz pod s939 ja mogę zaproponować DFI INFINITY RS482. Nie jest ona na NF4 a na xpress200 od ati. Jedyny mankament (w sumie nie wiem czemu tak mówią) brak sata2. Możesz poczytać tutaj: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=210480&st=0 Ja z wysyłką dałem 261zł i w sumie sie cieszę :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Jak znajdziesz to bierz Epox EP-9NPA+Ultra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amapi3d Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Jak znajdziesz to bierz Epox EP-9NPA+Ultranei znajdzie :) co polecacie do 250zl, no max 300. musi miec sata 2 i dobre oc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 dfi za 309 zl @ esc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amapi3d Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 dfi za 309 zl @ esc.plswietna plyta, ale bez SATA 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 jakos nie sadze, aby roznica miedzy sata 1, a sata 2 byla szczegolnie widoczna... tak samo jak miedzy ide/ata i sata... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 http://www.esc.pl/product_info.php?products_id=1602 http://www.esc.pl/product_info.php?products_id=3558 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amapi3d Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 jakos nie sadze, aby roznica miedzy sata 1, a sata 2 byla szczegolnie widoczna... tak samo jak miedzy ide/ata i sata...heh, jednak placac 300zl z hakiem chcialbym miec juz te glupie Sata II. W sumie Lan Party na ultrze jest za 100zl ale zal mi dac te 100zl wiecej.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 heh, jednak placac 300zl z hakiem chcialbym miec juz te glupie Sata II. W sumie Lan Party na ultrze jest za 100zl ale zal mi dac te 100zl wiecej.. A poczytaj sobie temat o Infinity. Podano tam linka do tego jak odblokowac SATA2 na NB. Sam pewnie to zorbie jak bede blok na NB zakladal. (wystarczy polaczyc mostek) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amapi3d Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 A poczytaj sobie temat o Infinity. Podano tam linka do tego jak odblokowac SATA2 na NB. Sam pewnie to zorbie jak bede blok na NB zakladal. (wystarczy polaczyc mostek) to podobno nic nie daje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...