Homer Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Mam zamiar właśnie kupić sobie taką nagrywarkę: TEAC 48x16x48 ale słyszałem ostatnio, że nowe napędy tej firmy nie są już tak dobre co kiedyś (miałem kilka Teac'ów wcześniej i były spox!) Czy to prawda że te nowe Teace się sypią? Wiem, mogę kupić Lite-On (świetne napędy), ale mam ogromny sentyment do TEACa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 osobiscie mam 540 od 2ch m-cy.... chodzi zajebiscie, overburning tez, jeszcze zadna plytka sie nie sypnela, tylko jest male ale... nowe teac maja "tylko" 2MB buforu a 540 (x40) ma 8MB. Ewentualnie bym rozwazyl zakup yamahy F1 bo ostatnio potaniały!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Mam zamiar właśnie kupić sobie taką nagrywarkę: TEAC 48x16x48 ale słyszałem ostatnio, że nowe napędy tej firmy nie są już tak dobre co kiedyś (miałem kilka Teac'ów wcześniej i były spox!) Czy to prawda że te nowe Teace się sypią? Wiem, mogę kupić Lite-On (świetne napędy), ale mam ogromny sentyment do TEACa też czytałem że najnowsze produkty teaca nie śa tak dobre jak starsze modele, a szkoda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 też czytałem że najnowsze produkty teaca nie śa tak dobre jak starsze modele, a szkoda No właśnie, szukam jakiś konkretnych informacji na ten temat, najlepiej od użytkowników takiej nagrywarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...