Mi0deK Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Witam. Mam pytanie: czy ktos mial moze okazje kozystac z laptopa firmy LG - bo sie zastanawiam nad kupnem notebooka wlasnie tej firmy. Czekam na sugestie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Dobra marka. Porządne wykonanie i prawie zerowa awaryjność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 A bawiles sie kiedys takim notebookiem ?? Chodzi mi przede wszystkim o matryce i soft.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Miałem to w dłoniach. Nie testowałem zbyt intensywnie ale robi dobre wrażenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donner Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Witam. Mam laptopa tej firmy model LE50 od ponad pół roku i jak narazie jestem z niego bardzo zadowaolony, wszystko ładnie działa, bardzo dobrze sie na nim pracuje. Uważam, że laptopy tej firmy są grodne polecenia. Tutaj jest test modelu GE50 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...894&hl=GE50 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 bardzo dobry serwis, naprawili bez zbednego gadania l50 ewidentnie uszkodzonego przez klienta... zadzwonil tylko serwisant i pytal sie czy klient czasem lomem go nie otwieral :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor_25 Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Dobra marka. Porządne wykonanie i prawie zerowa awaryjność.potwierdzam:) tylko ta cena, chyba dosc duza jak za niekotre modele (moim zdaniem przesadzona). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kidnap Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 bardzo dobry serwis, naprawili bez zbednego gadania l50 ewidentnie uszkodzonego przez klienta... zadzwonil tylko serwisant i pytal sie czy klient czasem lomem go nie otwieral :P a o jakim serwisie mowisz? tez sie zastanawiam nad tym modelem: http://softon.pl/sklep/index.php?s=produkt&pid=4589 i interesuje mnie jakosc serwisu a takze jak daleko z torunia bym mial do niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...