gorek Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Mam wielki problem. Posiadam kartę TV Pixel View Pv-bt878P+ i wielki problem. Karta nie chce działać.Nie wyświetla obrazu anie nie mam dźwięków. w instruksji było napiszane,że jeśli tak jest to wina sterów ale ja zawsze instalowałem te same i było ok.Dziwne jest to, że pilot poprawnie zmienia kanały.Podłączyłem pod kartę telewizor na wejście i karta nozmalnie pracuje ale w dalszym ciagu nie moge oglądać telewizji.Okablowanie jest w porządku.Nie wiem co zrobić??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 zoabczy czy nie ma jakis konfliktów sprzętowych, może stery coś mieszają. Napisz jaki masz system operacyjny ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorek Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Mam windowsa 2000 pl pro.Karte mam od około 2 lat. Nigdy nie było z nia żadnych problemów.Działała pod win98,me,xp. win 2k to to samo co xp .ale pod 98 tez nie chciała ostatnio pracowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...